POSTAVANick: Bloodysweet
Class: Paladin
PVE Main spec: Holy
GS v main specu: Universal EQ - 5850+, Holy Light EQ - 5700+, Flash of Light - 5750+;
PVE Off spec: Protection
GS v off specu: Nieco okolo 5500
Profesie: BS 450; zrušil som mining a trainím Ench (110)
ALTI: 3ks
Nick: Secret
Class a spec: DK(69);Druid(32);Warr(6)
PROGRESS:Naxx10man: Clear cele
Naxx25man: Clear cele
ULD10man: Bol som nejakých bossov, ale už to bolo tak dávno a je to tak zabugované, že nvm
ULD25man: Bol som nejakých bossov, ale už to bolo tak dávno a je to tak zabugované, že nvm
ToC10man: Clear cele
ToC25man: Clear cele
ToGC10man: Clear cele
ToGC25man: Clear cele (anuba som si nie isty, ale asi ano, nie som pri achievoch)
ICC10man: Vsetko otvorené dole okrem Profesora & BloodLady
ICC25man: Vsetko po profesora
INFO O TEBE (MNe):Vek:24
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Paladin, Mage
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? : Ano všetko vy menované
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Príliš malý polcas rozpadu, alebo nestále jadrá lfg zlúčenín
Poznáš niekoho od nás? - áno pár ludí sa nájde, a presný zoznam neviem, tak nejdem uvádzat, aby sa niekto necítil nespomenutý
Preco práve GoE? Na základe posledných skúseností s PVE guildami na anthorii si myslím, že toto je asi najracionálnejšie riešenie
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Mastiflinta
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Je to hardcore trošku v tých 25-kách, ale zase, klasika- tažký život rockera
Casový harmonogram (cas kedy sa ti v daný den dá raidovat):Pondelok - Nedela: v podstate každý den okrem hranicných situácií - to jest cca od 19:00
Máš ešte nieco na srdci, co by si nám chcel povedat?Kadeco som už zažil resp. odohral a mocne mam rad PVP, nemam rad aroganciu a ludskú hlúpost a náboženské reci,
poteším sa dobrej hudbe, pivu a inteligentnému humoru
PS: prihláška sa mi kvôli automatickému locku PC 3x zmazala, tak som ju odflákol mierne, sry, ale uz sa mi to nechcelo pisať 4x vymakane, a kým som si spomenul na vašu stránku, tak prešiel poldeň.
toť asi vsio