Nick:Anál
Class:Warrior
PVE Main spec:Furry
GS v main specu:5264
PVE Off spec:Protection(už moc nehrám)
GS v off specu:5014
Profesie:Blacksmithing=mining
.......................................................
ALTI:
Nick:Dieslowly,Wut
Class a spec:DK-frost,Rogue-combat
neviem či som to sem vobec mal písat kedže to niesu 8desiatky ale budiš
dúfam že sa nenahneváte
......................................................
PROGRESS:
Naxx10man: velmi nie kedže som začal hrat na anthorke a hned som chodil toc sezonu,ked tak len Weekly naxx
Naxx25man:velmi nie kedže som začal hrat na anthorke a hned som chodil toc sezonu,ked tak len Weekly naxx
ULD10man:velmi nie kedže som začal hrat na anthorke a hned som chodil toc sezonu
ULD25man:velmi nie kedže som začal hrat na anthorke a hned som chodil toc sezonu
ToC10man:CLEAR
ToC25man:CLEAR
ToGC10man:CLEAR
ToGC25man:CLEAR
ICC10man:in progress
ICC25man:in progress
..........................................................
INFO O TEBE:
Vek:16
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: wowko hrám cca 3 a pol roka, postavy: Paladin,Warrior,Shaman,Druid
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? : áno pravdaže používam
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Dark Effect- neusporiadané raidy a sgrupy, Plan B- bola v pohode ale len sa rozbieha ja chcem raidovat už teraz
Poznáš niekoho od nás?: ani moc nie možno niekoho po mene dúfem že to nehrá velmi velkú rolu
Prečo práve GoE?: počul som ovás že poregressujete snažíte sa, raidujete zo všetkých síl máte dobrú spoločnost-kolektív a ja presne toto hladám
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Demonikus
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): zvláda to dostatočne na 25
.... 20 Fps ale ahá to da sa to
..........................................................................
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Ponelok: cez školský rok sa budem vediet ostavovat na raids o 7 večer cez prázdniny aj skvor...
Utorok: o 7 večer cez prázdniny aj skvor...
Streda: o 7 cez prázdniny aj skvor...
Štvrtok: o 7 cez prázdniny aj skvor...
Nedeľa: kedy ako o večer 8 alebo o 5 poobede
maličký probémik hrá do mojho harmonogramu ten že akurát idem na novú školu takže toto je len predbežný časový rozpis diky za pochopenie ...
.........................................................................
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?:
Ano niečo by bolo som, som pohodák ktorí si chce zaraidovat v kľude bez paniky z dobrým kolektívom a z pokojom na duši:-)
Tak dúfam že si moju prihlášku z radosťou prečítate možno sa pri čítani aj pousmejete ba aj zasmejete
Dakujem vám vopred za to že som si sem mohol podat prihlášku.....
Z pozdravom Anál(Jakub.Choma)....
GL for everyone !
keep smiling...and no stress....
.... BYE....