POSTAVANick: Shadowmak
Class: Death Knight
PVE Main spec: Blood DK tank 40 000 unbuff
GS v main specu: 5400
PVE Off spec: PVP dmg..
GS v off specu: 5600
Profesie: BS + mining (full)
ALTI:Nick: Smak
Class a spec: Druid healer ale lvl 63 (progress)
PROGRESS: EDIT: Z dnešního TOGC raidu:
http://www.imghosting.cz/images/19dpstogc.jpg (BTW OT)
Naxx10man: only weekly : )
Naxx25man: only weekly : )
ULD10man: nefunguje ani ne?
nebol
ULD25man: nefunguje ani ne?
nebol
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: po anuba, toho sme nemohli dat
ToGC25man: low LFG party
ICC10man: 1. patro odtankovaný nazbytek zatím není GS
ICC25man: 1. patro odtankovaný nazbytek zatím není GS
INFO O TEBE:Vek: 17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Od začátku 1.12.1 kdy si elitu musel davat ve 4 a ne jak ve wotkl solo
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Vše zmíněné krom DBM VT aj TS nutnost
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): PVP guilda, neaktivní
Poznáš niekoho od nás? Bloodysweet (partak arenek), fiqqin (byvaly partak arenek), awadk (nejaky raid aj myslim, credd to same, co sem procital forko tak sem s pulkou lidi byl v nejakym raidu
Prečo práve GoE? Hledám aktivní guildu která chodí ICC a má dobrý kolektiv a tak nějak mě zaujal v LFG poutač, že nabíráte členy
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Ajaj to si teď nevzpomenu
ale někdo kdo psal poutač na LFG, napsal jsem mu a on mi rekl at si podam radnou prihlasku
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Juj moje sestava je 2 jádro 4 giga RAM 512 grafika GDDR3 zvládám cataclysm na ultra a raid, takže wotkl mi fakt nelaguje. Takže odpověd zní: Perfektně to zvládá 25ky
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Ponelok: Trénink od 16:00 do 20:00 mimo PC
Utorok: okStreda: Trénink od 16:00 do 20:00 mimo PC
Štvrtok: okNedeľa: okok = celý den teoreticky, vše na domluvě, můžu přijít kdykoliv v jakoukoliv hodinu
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?Ani ne myslím, že přihláška říká vše
akorát možná nice forko : )