POSTAVANick: Hennessy
Class: Warr / Prot
PVE Main spec: Prot
GS v main specu: 5681 (ale mam 200Item level trinket)
PVE Off spec: Fury
GS v off specu: 5058
Profesie: Mining 450 JWC 275 ... ale coskoro doskilujem
ALTI:Nick: Fireevill
Class a spec: Fire 5800 PVE / Frost 6080 PVP
PROGRESS: Naxx10man: Cele
Naxx25man: Nebol iba s magom
ULD10man: 2 bossov
ULD25man: Ties len s magom
ToC10man: Cele
ToC25man: Cele
ToGC10man: 4/5
ToGC25man: 0/5 .... Guilda to nikdy nedala
ICC10man: 5/8
ICC25man: 5/8
INFO O TEBE:Vek: 17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Hram ho uz asi 4 roky ... najdlhsie som hral za maga .... teraz len za wara .. alebo na instant serveroch Disco priest
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ventrilo pouzivam na Raidy ale normalne som stale s kamaratmi na Skype ... mikrofon mam az velmi dobry lebo pocut vsetko aj ked kricim z obyvacky ..
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Acients Wariors ( Odisiel som lebo ta guilda nemala buducnost stale sa hadali a nakoniec sa to rozpadlo, vznikla guilda Plan B . ktora dopadla asi tak isto takze ma uz nebavi Vipovat na Marovgarovi
)))))
Poznáš niekoho od nás? Tanastari a par ludi z videnia
Prečo práve GoE? Vzhladom k tomu ze som sa dopocul ze matesolidny progres a davate to ....a do CW ani SFU ist nechcem
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Bukaj .... s nim volavam na skype tak mi povedal ze ho od vas dakto volal do guildy ..
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): PC to zvlada pohodicka tak 30-50 FPS ked mam zapnute len wow a TS/VT a casom mam v plane dokupin new RAM vzhladom k tomu ze mam len 1 GB ..... Problemi mal len ked sa pulne boss tak mi to v 25man zvykne seknut tak na 2 sec ale potom uplne no problemo
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Ponelok: 16:00 - 23:00 moznost prisposobenia raidu
Utorok: 16:00 - 23-00 moznost prisposobenia raidu
Streda:16:00 - 23-00 moznost prisposobenia raidu
Štvrtok:16:00 - 23-00 moznost prisposobenia raidu
Nedeľa:14:00 - 23-00 moznost prisposobenia raidu