!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 10:32:59

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Bukaj- Resto Druid DECLINED
Posted: Sun 14. Aug 2011 18:38:34  

POSTAVA
Nick: Bukaj
Class: Druid
PVE Main spec: Resto
GS v main specu: 5554
PVE Off spec: Feral
GS v off specu: 4200
Profesie: Leatherworking a Skinning

ALTI: Nemam
Nick:
Class a spec:

PROGRESS:
Naxx10man: Clear az na Kel'Thuzada
Naxx25man: Clear az na Kel'Thuzada
ULD10man: Nebol som
ULD25man: Nebol som
ToC10man: Clear
ToC25man: Clear
ToGC10man: 4/5
ToGC25man: 1/5
ICC10man: 4/8
ICC25man: 4/8

INFO O TEBE:
Vek: 14
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Wow hrám 3/4 roky najviac hrávam za Druida okolo 2 rokov
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? DBS mám mikrofón mam velmy dobry a pouziv VT 2.1.4 aj Ts 3
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Plan B: tato Guilda nemala buducnost
Poznáš niekoho od nás? Lithgow, Tanastari
Prečo práve GoE? dopocul som sa o vasom dobrom progrese....
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Lithgow
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): fps mam okolo 15 v 25 manke ... :cry: lagy nemávam

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Ponelok: 18:00-23:00
Utorok: 18:00-23:00
Streda: 18:00-23:00
Štvrtok: 18:00-23:00
Nedeľa: 18:00-23:00

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
 Profile  

Post subject: Re: Bukaj- Resto Druid
Posted: Sun 14. Aug 2011 19:36:32  

přihláška mi absolutně nic neřekla. jako resto druid se uveď jinak hoď talenty po hře tě hledat nebudu , glyphy, zkušenosti s classou a kde si na ni sehnal informace. Jinak rele botky mužeš si craftnout lepší jinak eq fajn. Meta socket máš totálně na houby-vyměnit. Hoď mi screeny z hps z nějakých bossů. Jako rdruid nevím či se uplatníš v nějaké icc10 kdyby ses tu dostal ... lepší mít off spec např. balance - feral. Momentálně máme v raidech aktivní rdruidy- Cerbe, Cini a wiggo je takový neaktivní - spíše nemá net v pohodě => z toho vyplývá , že by se ještě jeden hodil, ale jestli se na top pozice hodíš ty to je jen na tobě. Jinak ty bosse si byl s lfg nebo si měl ještě nějakou gildu před Plan B?

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Sun 14. Aug 2011 19:52:12  

PRO

Retri powa!!
 Profile  

Posted: Sun 14. Aug 2011 19:56:33  

fiqin napiš aspoň důvod když člověka neznáš tak nenos dřevo do lesa. Jinak obhlídl jsem talenty - neodpovídají pve , takže já jsem zatím proti jelikož když mi člověk řekne, že improved barkskin je pve tak to asi nepůjde - navrhuju zkušební raid a podle toho jak si v něm povede se rozhodne

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Sun 14. Aug 2011 20:39:36  

Cini wrote:
fiqin napiš aspoň důvod když člověka neznáš tak nenos dřevo do lesa.

Ok, můj názor na tebe, byl asi moc rychlý a nepromyšlený. Vůbec jsem neuvažoval o následujícím:

+
-jediným plusem u tebe by mohl být tak "equip".

-
-To, že máš eq je pěkný. Ale, chybí sockety, myslim že asi 4x. Dále ti chybí několik Enchů,myslím, že také 4 kusy.
-Trochu jsem se poptával. Zjistil jsem, že jsi moc nechodil na raidy. Resp. že jsi chodil pozdě nebo vůbec.
-Dále, že na to jký máš eq toho za raid moc nenahealuješ.
-Talenty (Jak už říkal Cini).
-Máme 3 aktivní Stromky.
-Čím chceš dosáhnout možným přijetím do GoE?? Že tě vezmeme a ty nebudeš chodit raidy jako v minulé guildě??
-Ostatní nechám na Vyšších a na CL.

To je asi tak vše...můj opravený verdikt zní..PROTI

Retri powa!!
 Profile  

Posted: Sun 14. Aug 2011 21:30:02  

ZA.

+
Poznám ho odzačiatku čo hrám wow a povahovo je uplne super.
Zatial mi vyhealoval každý raid.
Pýtal sa ma čo dávame, tak som mu povedala a na základe toho si dal prihlášku lebo chce progressovat a chodit raidy.
Myslím si že enchy a sockety atd. sa da doladit. Precalen v Plan B nieje nikto schopny čo by mu poradil.

Posted: Tue 16. Aug 2011 21:09:33  

takže abych osvětlil situaci byli jsme togc 10 gilda only + on , mám z toho všeho smíšené pocity na beastech měl největší healing z wild growtu ...
jak k nám chceš musíš na sobě hodně zapracovat některý den napiš kdy pokecáme na ts o druidovi

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Wed 17. Aug 2011 8:03:45  

Cini wrote:
takže abych osvětlil situaci byli jsme togc 10 gilda only + on , mám z toho všeho smíšené pocity na beastech měl největší healing z wild growtu ...
jak k nám chceš musíš na sobě hodně zapracovat některý den napiš kdy pokecáme na ts o druidovi

druid čo nevie healovať mi je na nič, nech sa to naučí a potom ozve, kľudne nechám prihlášku otvorenú

momentálnePROTI

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Wed 17. Aug 2011 18:00:14  

no takto, ak by som bol v gulde, kde mi nema kto poradit ohladom healovania a chcel by som sa aj tak naucit nieco healnut, tak prva moznost je youtube .. problem vsak je, ze youtube vyhadzuje tutorial videa na wotlk 2.2.3 raid healovanie cez LB a podobne koniny .. a napr casto sa spomina "..don't blanket the raid.." v preklade nespamuj rejuve dookola.
Na anthorke sa veci maju ale trosku inak no to sa z externych zdrojov neda zistit ..

postrehy z raidu:
+ dobry pohyb, ovladanie taktiky
+ na to cim vsetkym healoval mal nahealovane celkom dost (walkyry mal o necele 1,5k hps menej ako pala, co tam healuje cez glyph kazdeho)
+ schopnost ucit sa (mame niektore taktiky miertne prisposobene, stacilo raz povedat a hned reagoval)
- neovladanie systemu healovania s droodom - tu by somale pockal na vykon ktory da po ciniho skoleni
___
dalsi testraid; a ak ukaze, zlepsenie oproti minulemu, tak som ZA
 Profile  

Posted: Wed 17. Aug 2011 22:56:48  

byly jsme spolu na tsku probrali jsme všechno co šlo takže test raid a na něm se uvidí

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Fri 26. Aug 2011 15:18:00  

takže psal jsem klukovi, ať chodí raidy s lfg nebo s někým a ať screenuje hps a postne mi to... je to minimálně týden zpátky.Žádný výsledek od něho a ani jsem ho nikdy až nezastihnul online. Hledám rdruida , který bude schopný dosáhnout výsledků jako tulos-cerbe nebo já, aktivita se mi moc nelíbí a už od začátku, kdy se k nám hlásil sem mu musel radit s talenty což nebylo zrovna moc dobré. Navíc v poslední době zvýšil tulos aktivitu a s wiglem jsou celekm 4 resto druidi v gildě což je dost. Nechci tu znova učit nějaké druidy jak se healuje takže promiň, ale PROTI.

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Fri 26. Aug 2011 16:50:30  

nie je o čom

DECLINED

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour