POSTAVA
Nick: Kidomaru
Class: Hunter
PVE Main spec: marksmanship
http://wow.anthoria.net/anthoria/chars/ ... ,character,
GS v main specu: 5567
PVE Off spec: mm
GS v off specu: 5567
Profesie: LW, skin
ALTI:
Nick: Nrt
Class a spec: priest holy a neuplný shadow.
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man: clear
Naxx25man: clear
ULD10man:
ULD25man: neco jsem byl, ale uz si nepamatuji co
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear
ToGC25man: clear
ICC10man: 3/12
ICC25man: 3/12
INFO O TEBE:
Vek: 21
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: hraju asi 5 let, občas jsem měl nějakou přestávku, většinou kvůli škole. Nejvic za huntera.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ano/ Ano/ Mám, ale neruším zbytečnostma./ Ano
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Jesus Had A Soulstone - prechod k Ali, Never Again - rozpad guildy.
Poznáš niekoho od nás? Netuším.
Prečo práve GoE? Dostal jsem tip, že jste dobrá PvE guilda. Poznat nové, rozumné a fajn lidi.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Ubuntu (pokud se pamatuju dobře.)
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Pokud jsem doma tak lagy nehrozí a PC zvláda v pohodě.
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: 18:00+
Utorok: 18:00+
Streda: 18:00+
Štvrtok: 18:00+
Nedeľa: podle situace.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
Ohledně raidování. Nemám problém si udělat čas když je dán termín předem. Když vím, že nedorazím tak dám vědět předem.
Ohledně ICC - první 3 bosse jsem chodil často s bývalou guildou. Další bosse jsem sice byl, ale nic co by stálo za zmínku. Měj sem povinosti do školy.