Talberon wrote:
Zdravim GOE moc sa nestaram ked si byvali clen da do nejakej guildy prihlasku a prekusnem tie reci ale tuto mi pretiekol pohar trpezlivosti... Fincha som osobne kickol po tom ako mi asi 5x posebe leavol icc 10 stym ze caute a log out + v nedelu sa nikdy ani neukazal na ICC 25. Za dalsie nemal ICC kde by nieco nedofailoval jedine scim ma pravdu je to jeho HPS... prepacte ale musel som to uviest na pravu mieru
Callidus wrote:
Abych uvedl věci na pravou míru. Když jsi přišel do Never Again/Mortalis Spiritum, dostal jsi flek v nejlepší partě na ICC 10 u nás v guildě. V té partě jsem byl nějakou chvíli s tebou, HPS jsi točil okolo 4k, když jsi měl jít dmg za to tvoje "Enha", tak jsi s námahou vytočil 4k dps. To tvoje failování nebylo tím, že ten co ho složil, tak nešel, nebo nebylo vhodné složení raidu(skládal jsem já, nebo Pusa a VŽDY jsme šli), ale tím, že jsi buď neuměl taktiku, nebo jsi ji nepochopil a nezeptal ses. Dál bych zdůraznil tvoje leavování z raidu. O prázdninách, když jsme chtěli jít dát Profesora na 10ce, tak jsi z ničeho nic napsal, že poslední pokus(a to bylo po 21:30) a neudělal jsi to jednou. Po tvých častých failech a leavnutí raidu jsi dostal od Talberona KICK.
Edit: Než jsem to dopsal, tak to Talbe stihnul za mě...
thx za info chlapci....ale ten raid time je aj tak zlý.....
MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunterMastifuzac ele/resto/enha shammyMastibrko demo/hybrid warlockDEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}ASUA prot/holy paladin {guild char}