POSTAVANick: Sakal
Class: Druid
PVE Main spec: Feral Tank
GS v main specu: 5130 cca
PVE Off spec: pomalu shanim resto
GS v off specu: nic zatim
Profesie: LW a Skin
DPS/HPS: cca 2,3k v catu s tank eq
Zdroj infa o svojej classe: http://www.tankspot.com/showthread.php? ... ruid-GuideLink na Armory: http://wow.anthoria.net/anthoria/chars/#Sakal,characterALTI:Nick: Traffic
Class a spec: Rogue / Combat
PROGRESS: Naxx10man: Nehral jsem
Naxx25man: Nehral jsem
ULD10man: Nehral jsem
ULD25man: Nehral jsem
ToC10man: 4/4 ...Planyx server
ToC25man: 3/4 Planyx
ToGC10man: 1/4
ToGC25man: 0/4
ICC10man: na planyxu full
) Tu 3 bosse
ICC25man: Planyx 6 , tu jsem ještě nebyl
Jinak taktiky u mě nejsou problém
Stač tomu dát jeden run, poučení po TS a konverzace a vim to zpaměti.
Btw dřív tu na anthorii progress SSC, TK, BT, Hyjjal, SWP...a všechno CLEAR! Takže nemam problém se domluvit, naučit atd
INFO O TEBE:Vek: 18
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: skoro 5 let s rok a půl pauzou zavinenou ...kouřením trávy a co mě wow nebavilo ...jinak classy : hunt (3 roky..Anthoria Resh-prodano, Planyx Floap- 5/5 wf..wipe) Priest, Rogue a nyní druid cca měsíc
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? DBM zatim nemam..jinak k ostatnímu nemam odpor
Ts mam
VT stahnu kdyžtak
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Ancient Warriors ... byl jsem tam skoro 4 roky..a furt to samy..stejnej pristup atd..a lidi se od navratu tak zhoršily že mě to znechutuje wowko
Total nerespektovaný GM co na to s prominutim jebe a ještě k tomu flegmatik co mu je to jedno
Party lidí co se baví mezi sebou a tak. Prostě SHIT
Poznáš niekoho od nás? Zatim ne
Pouze z Icc co jsem byl s váma (LD: Saturna)
Prečo práve GoE? Hledam lepší Pve gildu ve který bud užitečnej a kde budou dobrý lidi a ne dementi a děti
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): ICC 10 sám jsem se kouknul že GoE funguje trochu jinak než AW..tím myslím dobře
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): 4Gb ram..2,1 Ghz double ..512 graf...takze v klídku
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Ponelok: 19:00, 19:30 - 01:00
Utorok: 19:00, 19:30 - 01:00
Streda: 19:00, 19:30 - 01:00
Štvrtok: 19:00, 19:30 - 01:00
Nedeľa: 19:00, 19:30 - 01:00
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? Zatial ne
Díky aspon za kouknutí přihlášky a uvidim či se dostanu nebo ne