POSTAVA
Nick: Ubuntu
Class: Druid
PVE Main spec: Balance
GS v main specu: 5907
PVE Off spec: Resto
GS v off specu: 5500+
Profesie: Eng/Min
DPS/HPS: okolo 8k dps na dummy, hps podla mna dost zalezi od raidu ale tak na BQ na icc10 som mal okolo 7k
Zdroj infa o svojej classe: kamarat google
Link na Armory:
http://wow.anthoria.net/anthoria/chars/ ... ,characterALTI: Kedze ma druid este stale bavi tak altov nepotrebujem
Nick: ---
Class a spec: ---
PROGRESS:
Naxx10man: kedze som zacal hrat niekedy na konci naxx sezony tak moc toho nemam ale dotatocne som si vsetkych bossov presiel takze full clear
Naxx25man: tak isto ako 10
ULD10man: full clear (teda ti co fungovali aj ked to s ulduarom bolo take vselijake)
ULD25man: ako 10 pozn.autora (ulduar je paradny raid a je skoda ze prave ten je v takom stave v akom je je to sranda)
ToC10man: full clear
ToC25man: full clear
ToGC10man: full (insa)
ToGC25man: 4/5
ICC10man: 7/8 (BQ som este nedal)
ICC25man: 6/8
INFO O TEBE:
Vek: 19
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Hravam wow nieco vyse rok a pol a od zaciatku len druida bavi ma to dost
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano vsetko mam a pouzivam
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Mortalist Spiritum (troska komplikovane ale par ludi co to viedlo prestalo hrat/odislo a tak som sa rozhodol ze je cas zmenit guildu aj ked su tam super ludia a bavilo ma tam hrat)
Poznáš niekoho od nás? bearg
Prečo práve GoE? pretoze som od jedneho nemenovaneho cloveka (bearg
) pocul ze ste fajn guilda a dobry kolektiv ... a este ste aj sikovny k tomu
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): bearg
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): desiny asi 25 fps pohode hratelne ..... 25-ky asi okolo 10 fps co je bohuzial troska malo ale je to dost na to aby som nefailoval a tocil pekne dps
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať): vecerne raidovanie mi celkom vyhovuje
Pondelok: (tu mate inak chybu vo vzore je tam ponelok ) ..... 17:00 po 24:00
Utorok: 17:00 po 24:00
Streda: 17:00 po 24:00
Štvrtok: 17:00 po 24:00
Nedeľa: 17:00 po 24:00
kedze idem teraz prvy rok na vysku tak sa to mozno jemne pomeni podla rozvrhu co dostanem ale ked bude treba cas si najdem (spanok je zbytocna vec
)
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
Ak by vam nevadilo nejake test raidy a tak by som uvital az na dalsie id
...... tesim sa na odpoved