Talenty spatne
Glyphy spatne
Sockety spatne
Gear spatny (brutalni overhit)
Nick mi byl povedomy, a dohledal jsem whispy z 15.4.2011 kdy si mi psal poprve ohledne prijeti. Za tu dobu jsi aspon stihnul vymenit tu tankovaci gunu se kterou ses mi predvadel. Mozna GS taky vzrostlo, coz je ovsem v tvem pripade naprosto nicnerikajici shluk nekolika cifer.
Doporucuji zapracovat na polozce "Kde cerpate informace o svoji CLASS a WOW".
PS: Pokud te za hunta ucil hrat Lowfass, tak se pak vubec nicemu nedivim.
By edwin , nevím co si tenhle člověk o sobě myslí, ale asi nikdy neviděl na icc sezoně socketovat na arpen na offu, to že tohle je free server a nejde tu arp u hunterů jak má je druhá věc. Jak chlapec točí takové dps tak to je jenom dobře. Dále nechápu boyův výstup= lamky neberem nevím od čeho soudí, že je to lamka, že mu ňákej malej smrad řekne , že má všechno špatně a hned tam musí psát , že je to lamka? Další výsměch = brutální overhit... a co jako chlapec asi z toho itemu nesmaže hit jen kvůli tomu, že už má cap... tohle je demence a namyšlenost svého postu. Jak nesocketuje na hit tak nevím proč tenhle bullshit vůbec napsal. Dále se zaměřím na talenty a v nich nevidím žádný důvod být nespokojený. Jediné co snad napsal správně je , že talenty nejsou v pořádku...
Né dík na tomhle serveru mě u hordy přijde schopná jen jediná gildy krom té naší a to SS ostatním to moc stouplo do hlavy ...
+ malý dodatek jestli se tenhle kluk bude s tím dpskem držet v icc 25 nad těch 8k tak není co řešit