POSTAVANick: Orbitko
Class: DeathKnight
PVE Main spec: Unholy
GS v main specu: 5950 full PvE
PVE Off spec: mam PvP talenty
GS v off specu: 6030 cca
Profesie: Min Engi ( este len teraz som zacal skilit
)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) Ked procne krava hnedmi to supne 8k+ ked ostatne drzim neco 7k+
Zdroj infa o svojej classe: Officialne WoW forum a hraci in game ktorych mena si uz neviem spomenut
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Orbitko,characterPROGRESS: Naxx10man: Clear
Naxx25man: Clear
ULD10man: po mimirona mylsim ze taks a vola davno som nebol Uld
ULD25man: ako 10
ToC10man: Clear
ToC25man: Clear
ToGC10man: Clear
ToGC25man: az na anuba
ICC10man: Az na Profesora a Blood ( nakolko som teraz cca 2-3 mesiace nehral )
ICC25man: tak ako na 10
INFO O TEBE:Vek: 19
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: WoW hram cca 6 rokov prestreidal som vsetk postav a momentalne ma drzi DK
a aj bude
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? VTnemam TS mam aj mikrofon
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Vita the horde dobr kolektiv az na par RL ktory zneuzivali svoju pravomoc a nehorazne EP body si davali za raidy na ktore sa normalny clen guild nedostal iba RLeedri a GuM
Povedal som svoj nazor a kick ako par dalsich spoluhracov a doteraz som bez akej takej aktivnej guildy
Poznáš niekoho od nás? Nepoznam
ale raad b som spoznal
Prečo práve GoE? Tuzba po pravom a kvalitnom PvE
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Mastiflinta (dufam ze som to dobre napisal a ma nezdrbe
)
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Pc postarsi to je rpavda ale 25 pomerne zvlada
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 16:00 - 00:00
Utorok: ]16:00 - 00:00
Streda: ]16:00 - 00:00
Štvrtok: ]16:00 - 00:00
Nedeľa:]10:00 - 00:00
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? tak je tu jedna vec PO vykopnuti z VTH som si podal prihlasku do SS nakolko som poznal vela ludi z byvaleho BH mno ukazalo sa ze ty par znami zostali normalny ale su tam vela clenou ktorych nemusim
po tomto som si dal prihlasku do CW kde sli ty ludia ktory boli z bvaleho VTH a tych som poznal tak som chcel ist znimi do new guild... Preto to sem psiem pretoze ako som teraz zistil na LFG nemate velm dobre vztahy s CW nakolko v CW nepoznam ani u vas nevedel som to tak aby ste to vedeli dakujem za precitanie