!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 15:38:04

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Pernicek - Shadow Priest ACCEPTED
Posted: Mon 03. Oct 2011 11:52:02  

POSTAVA
Nick: Pernicek
Class: Priest
PVE Main spec: Shadow
GS v main specu: 5664
PVE Off spec:
GS v off specu:
Profesie: Herb/Ins
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) 6k-7k
Zdroj infa o svojej classe: (stránky, guide, fóra - rovno linky, príp. ingame, priatelia atď)
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#pernicek,character

ALTI: Nemam. (pokial nemam jednu postavu full druhu nezacinam)
Nick:
Class a spec:

PROGRESS: //Wotlk je pre mna az na t10/s8 sezonu fail, po TBC som ho skusil ale pocas Uldu som skoncil a po roku som skusil Cata ale dosli peniaze tak som zas spat :D.
Naxx10man:clear
Naxx25man:clear
ULD10man:skoncil som ked boli otvorene prve 2 quaters takze po Auriaya
ULD25man:skoncil som ked boli otvorene prve 2 quaters takze po Auriaya
ToC10man:clear(toto je fail raid blizzardu jedna,
ToC25man:clear
ToGC10man:nebol som
ToGC25man:nebol som
ICC10man:7/8(som tu na anthorke novy este som nemal guildu a z lfg dat queenu je sci-fi)
ICC25man:7/8(to iste ako 10m)

INFO O TEBE:
Vek:22
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:okolo 4/5 rokov uz ani nvm :D(v podstate len priesta :), ale inak som hral uz vsetko len priest mi ucaroval a za ine postavy ma to nebavi)
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): este som nebol nikde (hram na anthorke iba chvilu)
Poznáš niekoho od nás? Troth
Prečo práve GoE?
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Troth
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): no problem

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať): Ked sa stanovi raid time a slubim ucast tak aj o 4 rano :D
Pondelok:
Utorok:
Streda:
Štvrtok:
Nedeľa:

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? Hej ale to si necham ked tak na guild chat XD
 Profile  

Post subject: Re: Pernicek - Shadow Priest
Posted: Mon 03. Oct 2011 12:19:22  

nevyplnený raid time, ja nepotrebujem aby si sľuboval účasť alebo aby si bol online "AK" slúbiš účasť..to slovíčko "keď" mi tam hrozne vadí....potrebujeme ťa online počas našich raid time-ov, dokážeš tomu vyhovieť? či budeš cez deň online je mi v dupe, ide mi o to aby si bol online a k dispozícii na raid vtedy ak treba

eq:
+ za trinkety, gemovanie

hit+crit finger vymeniť, handy vymeniť za setové, set shouldre, hit+crit neck vymeniť

- za pvp wristy no fuuuuuj, 232set chesta (za t10 set chestu), legy vymeniť (craft)

zaujímalo by ma ako dlho si 80tka, offspec žiaden?

talenty: odkiaľ máš tie 2 body v Mind Blaste? ten spell sa nedáva jedine v t10sete a aj vtedy sa oplatí čo som ho testoval, ak nevieš odkiaľ body tak inner focu/focused mind netreba

v talentoch ďalej vidím disco to prenechávam na sagrona ale odhadujem to na pvp, v bagoch je pvp gear...

používaš addon na uľahčenie rotácie?

glyphy ok

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 16:05:36  

Administrátor

Disco talenty ma pvp takze nemam co hodnotit...
Co sa tyka shadow Masti uz zhrnul nedostatky. Ak uvedene dps je na dummy tak celkom slusne.
Na 25man nemas achiev za Plagueworks takze progress predpokladam na 6/8, asi preklep :).
Skoda toho, ze nemas pve offspec. Zvysilo by to tvoju hodnutu pre 10ky. 25ku budes skor nahradnik, resp. nedelny raid.
Vzhladom na pocet Priestov za.

Este som si vsimol achiev "Thr Orb Whisperer". Tankoval si to vtedy ty?

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 16:41:21  

Máš stanoveny nějaké capy, nebo se pokoušíš cpát to jen do haste a SP?? To dfo ti upřímně závidím :D Jinak T10 jasně 4/4 a dej T10ku namísto legů na ruce a legy si udělej z craftu, jak masti psal (80 lvl má už od června,teda myslím, což je docela dlouhá doba)
Off spec si udělej určitě taky PvE, nebudu ti radit jestli holy bo disco, bo se v tom nevyznám jako Sagron ;) ale Disco je pro mě zábavnější :D
já jsem jinak ZA
priestů je u nás málo
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 16:44:30  

Agressive wrote:
Máš stanoveny nějaké capy, nebo se pokoušíš cpát to jen do haste a SP?? To dfo ti upřímně závidím :D

tam ide o to že pokiaľ nemá 1090 haste tak sa určite eqipuje full haste a to on nemá čo vidím z toho eq, v prípade že ideš nad 1090 haste je varianta dať gemy na full sp všade (nie je podmienka)

v tomto prípade je tam veľa hit crit itemov čo je zbytočná strata dps takže zmenu na haste aspoň u pár z nich určite odporúčam

inak ak chceš číslo tak v guide som našiel len jediné - 1,373 (soft capt)...a toto číslo asi nikdy nedosiahneme ;-)

Image

Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 16:55:44  

Jo jasně, já jen aby se v budoucnu pak měl o co opírat a zbytečně tam nedával věci, co by už nemusel ;)
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 17:40:39  

necham na priestoch, oni uz vedia co a ako

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 20:18:04  

podobne ako eski kazdopadne by som ho aspon vyskusal v test raide

Image
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 20:33:35  

test raid a uvidi sa :P ...zatial Neutral

Image
Screaam - Combat rogue
Tomaskoo - Blood DK tank/Uh DK dps
Macinqo - MM Hunt
Wrahoun - Affli/Demon
Mistake - Re3/prot pala
Llkk - Feral dmg/Bala
and many others...

I DON´T HAVE A MAIN CHARACTER !!!
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 21:48:29  

priestů máme žalostně málo

test raid- neutral

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Mon 03. Oct 2011 23:45:13  

Ja vzhladom na to ze som k nam tohto kamarata po konverzacii v guilde vzhladom na nizky pocet priestov pozval a viem ze v test raide ukaze ze sa oplati ho zobrat som
ZA

You know your addicted to WoW when you hit a dog with your car and you go back to loot it. ;)

Nogood - assa rogue

Image
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 3:56:37  

Quote:
nevyplnený raid time, ja nepotrebujem aby si sľuboval účasť alebo aby si bol online "AK" slúbiš účasť..to slovíčko "keď" mi tam hrozne vadí....potrebujeme ťa online počas našich raid time-ov, dokážeš tomu vyhovieť? či budeš cez deň online je mi v dupe, ide mi o to aby si bol online a k dispozícii na raid vtedy ak treba
Ano raid time mi sedi kazdy den, chcel som len tym povedat ze si cas spravim hocikedy.
Quote:
zaujímalo by ma ako dlho si 80tka, offspec žiaden?
13dni played na 80tke, no holy ale mam len t10 ruky a legy tak som to nepisal ani.
Quote:
používaš addon na uľahčenie rotácie?
Face Melter
Quote:
Ak uvedene dps je na dummy tak celkom slusne.
Na 25man nemas achiev za Plagueworks takze progress predpokladam na 6/8, asi preklep .
Skoda toho, ze nemas pve offspec. Zvysilo by to tvoju hodnutu pre 10ky. 25ku budes skor nahradnik, resp. nedelny raid.
Vzhladom na pocet Priestov za. Este som si vsimol achiev "Thr Orb Whisperer". Tankoval si to vtedy ty?
sry dps aj 25m bol preklep 5k-dummy/6k v raide max(zavisi na bossovi) a 25m 6/8, pisal som to narychlo pardon a nie vtedy som to ja netankoval.
Quote:
Máš stanoveny nějaké capy, nebo se pokoušíš cpát to jen do haste a SP?? To dfo ti upřímně závidím Jinak T10 jasně 4/4 a dej T10ku namísto legů na ruce a legy si udělej z craftu, jak masti psal (80 lvl má už od června,teda myslím, což je docela dlouhá doba)
Off spec si udělej určitě taky PvE, nebudu ti radit jestli holy bo disco, bo se v tom nevyznám jako Sagron ale Disco je pro mě zábavnější
já jsem jinak ZA
haste idem na soft cap 33%, este chyba tak gemujem, ten hit navyse a wrath wrist atd nemam co lepsie tam dat, viem ze t10 4/4 cakam len na to :), legy davam dokopy surky, a played som postol nehral som cele leto
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 8:30:37  

6k je málo ale je za tým čiastočne eq, trinkety máš ukážkové takže ja aj tak očakávam od teba viac, bude tu veľa veľa veľa práce ale nakoľko je to trothov kamarát tak dávam ZA na test raidale do mesiaca budeš u nás v raide točiť 9k inak bude zle nedobre

povinne každú ID voa10/25, daily na rdf, weekly....a čím skôr chcem vidieť t10 set

test raid icc10: štvrtok, pondelok 19.00 alebo icc25 v nedeľu 19.00 ale osobne by som ťa radšej videl najprv v 10tke

btw z addonov skús quartz alebo dotimer, ten tvoj face melter sa mi nepáči zo screenov...prípadne by bolo dobré keby si rotoval na dummym a uprostred fightu doložil screen aby som videl ako to naskakuje v combate

Image

Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 10:20:21  

http://imageshack.us/photo/my-images/508/wowscrnshot100411110807.jpg/
to ui je este uplne dokoncene kedze sa mi len nedavno zmazali vsetky addony takze tam mozu byt este muchy.
a test raid kludne moze byt stvrtok o tej 19tej.
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 11:11:23  

super som rád že reaguješ, mám rád komunikatívnych ľudí....odporúčam ti vyhodiť veci ktoré ti môžu zavadziať, predstav si že si na bossovi napr profesor a potrebuješ vedieť kedy bude zelená goo, kedy sa ktorá elita spawne...to všetko dbm ukazuje, preto je dobré ostatné veci dať čo najmenšie alebo sa ich zbaviť,

toto ber ako tipy nie kritiku(snaha aby si predišiel prípadným problémov v raidoch)

- debuff na Misery ti vidieť netreba, treba nastaviť aby sa ti nezobrazoval, refreshuje sa ti predsa z SWP a MF čiže ten debuff je na bossovi nonstop
- detto Mind Trauma, v pve to vidieť nemusíš
- tie spelly čo máš uprostred, nepoznám ten addon(Face Melter) lebo ho nepoužívam ale zrejme ti ukazuje čo by si mal castiť...buď ikony menšie aspoň na 40% alebo úplne preč, priorita castov je predsa zrejmá z toho kedy ti skončia dotky/cooldowny

týmito postrehmi mi nejde o to ti kecať do tvojho ui ale o to aby si videl to čo treba vidieť, skús popremýšľať

P.S.: tešíme sa na štvrtok, na 95% budeš pri mne v raide, čo náhodou nevieš tak si pozri taktiky/doučiť/doštudovať/pozrieť videá a vedieť čo sa bude diať

Image

Profile  

Posted: Wed 05. Oct 2011 13:18:56  

Zatím to vypadá, že máš zájem. Já se už dívám také na věk, jelikož mě různé excesy nejmenovaných hráčů, kteří potom leavli, dost vadily. Na test raid bych určitě vyzkoušel, i když vzhledem k eq to bude spíš o dodržování taktik(na to se připrav). Zbytek eq už by pak nebyl problém dobrat. Prozatím Neutral , po dobrém test raidu ZA

Janec, 80 lvl, druid imba tank/bala
Eferos, 73 lvl, DK
 Profile  

Posted: Wed 05. Oct 2011 23:51:43  

Mastiflinta: jj ako som povedal ui je nove a prerabam ho takmer stale uz vyzera uplne inak, facemelter som viac menej testoval a funguje to tak ze ako si videl tak 1 spell je ten co si dal ten v strede je ten co mas dat a 3 je ten co nasleduje (rotaciu si tam nastavujes ty) ale v podstate je to zbytocne staci daco ako mf clip alebo quartz popripade xperl a debuffy na targete na max velkost.
Ps: ja rady nikdy neberem v zlom ale cenim si toho ;)
janec: s vekom napodobne, a taktiky az na queenu som bol vse ju si pozrem u mna sa nemusis bat leavovania to mi je cudzie :D
Ps: jj eq mam low toho si plne uvedomujem viem ze s dps neohurim jedine gameplayom :)
 Profile  

Posted: Thu 06. Oct 2011 4:07:12  

Po delší době člověk který komunikuje na webu, já jsem PRO.

Image Image
 Profile  

Posted: Thu 06. Oct 2011 4:52:49  

:presne ako pise iren paci as mi jeho zaujem povacsine ludia podaju prihlaska a salama cakaju co bude....takze najlepsie by bolo keby si tu dnes o 19:00 aj ked ja osobne by som preferoval skor 25 test raid ale tak dajme tomu

Image
 Profile  

Posted: Thu 06. Oct 2011 9:06:04  

vyndil wrote:
:presne ako pise iren paci as mi jeho zaujem povacsine ludia podaju prihlaska a salama cakaju co bude....takze najlepsie by bolo keby si tu dnes o 19:00 aj ked ja osobne by som preferoval skor 25 test raid ale tak dajme tomu

desiatka je lepšia lebo tam si ho môžem inspectovať presne čo robí :)

Image

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 36 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour