Cini wrote:
petac, pro mě za mě si toč třeba 30 k dps, tohle je mi teď upřímně jedno
jediné o co mi u tebe jde je to, že s tebou se veze příšerná pověst. A to je to nejhorší
co může v gildě být jak má špatnou pověst hráč má ji automaticky i gilda , ve které osoba je.
Mě už nebaví opravdu ne číst sračky typu další lama z goe, nj klasika GOE fail a podobné urážky na osobu mou nebo kohokoliv v gildě.
To co já chci po goe je kolektiv a za dobu co jsem do goe přišel jsem našel spoustu skvělých lidí
a každý takový jedinec jako byli frodo, monika, .... a další gildu dávaj do konfliktu uvnitř
vemte si příklad z jiných gild. My nabíráme lidi jen po jedné jediné stránce a to pve,
to na co se už ale nezaměříme je člověk jako charakter a to je chyba pak nastávaj hloupé hádky v gildě kvůli absolutním kravinám.
Jestli budou tito lidi v goe tak já se tu už nebudu cítit tak dobře a může se stát , že mi tu hru
znechutíte do takové míry, že s wowkem i skončím (což by bylo fajne).
Od doby co jsem tě poprvé poznal jsem viděl, že máš problémy s warriorem. Nevím či se to odvíjelo tím, že neumíš anglicky a nemohl si ve spell booku
najít spelly , které jsem ti říkal ať si vytáhneš a používáš je. Vysvětlil jsem ti od základů warriora co jak používat
jak využít jednotlivé abylity efektivně. Ono ano beru to, že točíš možná dobré dps , ale upřímně fury warr pve(bloodthirst,whirlwind, spam HC nebo Cleavu, slam při procu a execute)
tohle jsou hlavní spelly co používáš nebudu jmenovat shattering thrown, shouty apod. Toť vše z tvojí skill stránky.
Hráč tvojich kvalit mě předevčírem přesvědčil, že jsi pořád to samé ořechové co jsi býval.
Kdykoliv může v pve nastat jakákoliv situace př. u proffa tě targetne zelená ooza a ty nebudeš schopne jít do deff stance, nasadit shield a dát shield wall , a tím přežít bez následků.
Ty osobně nejsi na takovéto situace připraven. To, že nevíš k čemu je retaliation a myslíš si, že to něco udělá člověku co ti nedá ani jeden meele útok je další znalost spellů.
Jediný člověk u kterého jsem viděl socketovat expertise byl boyo a dovolím si říct , že od něj to máš.
CINi zase ty musim dat za pravdu , ze fakt ako ten nick je taky ze su na nom same staznosti a ja chapem to ze nekdo neco povie ako napr. : tunak si si nedall shild a keed to 1000 ludi povie tak stoho vznikne ze som nakoniec vifeiloval cely raid chapes ma . mas pravdu ze som nevedel hrat pvp ani doteraz to neviem a chapem ta ze vo furry tociis 3 abily + zdramo slam no ale aj tak si myslim ze neco na tom je ... odkial mam to expertise neni to boyo vydel som to aj u diablosa ale praveze mam maalo expertise tak preto to mam no na zatial no...
A ako necem sa vnucovat ale za skusku (nemysli si ze chudak nevie co uz ma napisat tak uz toto pise) ako budem kolektivny ci zapadnem ako chodim raidy a taketo veci ja si myslim ze za to nic nedate .. a co sa tyka pvp nechapem ta ja to stale tak berem ako volny cas ked mam id na raidy vsetky takze ja iba v tedy vyuzivam .. a nikdy nebud na mna taky prisny ako ty si sam za to ze ty si hral wara cca 5r + tak nemozes brat vsetko co som delal chyby vsak clovek neni neomylni a tak co raz sa to snad naucim ale ako hovorim pvp hram iba ked nemam co delat . ja davam vzdy prednost v pve .. A urcite by som nikdy necel pokazit DOBRE MENO GOE .