!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 11:22:55

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject: Re: Naro prot/fury warrior
Posted: Fri 07. Oct 2011 18:41:20  

by si sa divil...
 Profile  

Posted: Fri 07. Oct 2011 21:37:44  

no asi bych se divil, ale icc je pro tanky zabité celé icc kopr- a jedinej pp a lk to nespraví

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Fri 07. Oct 2011 22:15:18  

ako nemyslel som tym seba, ja som v pve ako doma... ale videl som par dementov co dokazali failit i za tanka..
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 9:55:54  

Cini nahaj valasku ... Chcem vediet kolko mu bude trvat zvladnut profaka a okrem toho sa mi este nestalo, ze by nejaky tank zvladol tankovat trash tak, aby som neskapal :D Pan boh ta chran ak sa ti to nepodari :)

"Človek nie je iba hračkou okolností, ale vždy aj ich tvorcom." V. Havel
Image

Warrior = total imba .kill destruction damage

The best warrior joke : "stop cast" :D
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 11:34:13  

Progllar wrote:
Cini nahaj valasku ... Chcem vediet kolko mu bude trvat zvladnut profaka a okrem toho sa mi este nestalo, ze by nejaky tank zvladol tankovat trash tak, aby som neskapal :D Pan boh ta chran ak sa ti to nepodari :)

delam co mozem stale ked sa to da.. :D
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 14:22:44  

no jako já nepsal, že jsem proti, jen jsem se toho chlapce chtěl zeptat na pár informací, každopádně nemám důvod dávat proti gear má pěknej je vidět, že něco má odchozené takže tak asi. Na test raidě uvidíš. A to aby si neskapal na trashy, kde je 20 mobu je těžky tankovat s tím agrem co tu dáva fury warr

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 18:01:46  

17:13:39 [W:From] [Secco]: prišiel som včera ne ? a on mi písal že treba vykickovať asi 50% guildu že som na nich makký a tak že treba tu nechať len skillerov ak chceme dávať 8/8 v 25 a tak začal jebať že ak nebudem kickovať tak leavne a TAK SOM POVEDAL žE NECH

Toto mi napsal Secco, Guild Master Eight Wonder.

Nějakou tu dobu už tě znám a
Quote:
ako nemyslel som tym seba, ja som v pve ako doma
bohužel není pravda, byl jsem s tebou ICC 10, kde jsi na Councilech šel dmg, milerád si tam dával WW, vymlouval jsi se na bindy, ale kdyby to byla pravda, tak to dáš jednou a víckrát už ne, protože by sis uvědomil že máš špatně bindy....

Proti.

Image
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 21:26:51  

Callidus wrote:
17:13:39 [W:From] [Secco]: prišiel som včera ne ? a on mi písal že treba vykickovať asi 50% guildu že som na nich makký a tak že treba tu nechať len skillerov ak chceme dávať 8/8 v 25 a tak začal jebať že ak nebudem kickovať tak leavne a TAK SOM POVEDAL žE NECH

Toto mi napsal Secco, Guild Master Eight Wonder.

Nějakou tu dobu už tě znám a
Quote:
ako nemyslel som tym seba, ja som v pve ako doma
bohužel není pravda, byl jsem s tebou ICC 10, kde jsi na Councilech šel dmg, milerád si tam dával WW, vymlouval jsi se na bindy, ale kdyby to byla pravda, tak to dáš jednou a víckrát už ne, protože by sis uvědomil že máš špatně bindy....

Proti.

calli ty mna neznas absolutne no ja teba ano..:) tak ako ti to napisal secco som to nenapsal...ale on len chce aby som sa sem nedostal ak je to jeho prianie budis..nemusim ist ani test raid..koniec...a cali smola je ze mna nepoznas vobec no ja teba ano
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 22:20:35  

Quote:
calli ty mna neznas absolutne no ja teba ano..

Tak jako já absolutně neznám tebe, tak ty mě. Jestli si myslíš, že mě poznáš, tak si to jenom myslíš, tak jsi to opravdu jenom myslíš a myslet, znamená hovno vědět..;)

Quote:
tak ako ti to napisal secco som to nenapsal...ale on len chce aby som sa sem nedostal ak je to jeho prianie budis

Když jsem si psal se Seccem, tak ani nevěděl, že máš tady přihlášku, tak jak by chtěl, aby jsi se sem nedostal, jak to mohlo být jeho přání? V tomto případě věřím Seccovi, protože nevidím důvod, aby mi v tomto lhal...

Image
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 22:28:59  

Callidus wrote:
Quote:
calli ty mna neznas absolutne no ja teba ano..

Tak jako já absolutně neznám tebe, tak ty mě. Jestli si myslíš, že mě poznáš, tak si to jenom myslíš, tak jsi to opravdu jenom myslíš a myslet, znamená hovno vědět..;)

Quote:
tak ako ti to napisal secco som to nenapsal...ale on len chce aby som sa sem nedostal ak je to jeho prianie budis

Když jsem si psal se Seccem, tak ani nevěděl, že máš tady přihlášku, tak jak by chtěl, aby jsi se sem nedostal, jak to mohlo být jeho přání? V tomto případě věřím Seccovi, protože nevidím důvod, aby mi v tomto lhal...

este raz ty ma nepoznas vobec...(ked hraval kamos na mojej postave - never again) ty si bol ten tych chlapcek a urazlivy v raide a aha co sneho vyslo (sam si vtedy nadaval ne secco ze sa sprava ako kkt a teraz jaky kamosi) zaujmave ako ludom stupne slava do hlavy...ok ako vidim tak urcity ludia na anthorke sa nikdy nenapravia hlavne ty ktory maju aky taky vek a spravaju sa ako deti (secco, a zacinam si mysliet nieco aj o calim..) I do not support children!!!.... a tym sa zatvara moja prohlaska dajte tam neprijaty a ja tu koncim

ale mate tu borca co nas usetril test raidom...zbytocneho sa trapenia..

aj ked ma to mrzi lebo clovek pride necely mesiac dozadu na freecko (anthorku) pospominat na progresy stare casy a vychadza stadeto ako najvecsi kkt...si pametam ked na anthorke hralo cca 400 az nato ze vtedy tu nikto nikdy nepreberal tak hracov ako teraz...a nediali sa taketo veci
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:08:51  

Secco je připad sam pro sebe.Sem pro test raid.

ImageImage
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:11:55  

Awadk wrote:
Secco je připad sam pro sebe.Sem pro test raid.

ja tu nebudem vytvarat spory ja idem do prdele to tu uz nema ani zmysel inak teba si tiez pametam ked si este zacinal....kamarade
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:13:33  

Ano, na Secca jsem nadaval, ale taky jsem s nim neco progressnul, narozdil od tebe... Urazlivy sem byl, ale vis ty vubec PROC? Dpc zkousel sem se s par lidma tu guildu udrzet tak nejak pri zivote, Guild Master prestala hrat + i vetsina officeru, zustal sem tak akorat ja a Konix, pozdeji Garreth, Talbe a Pusa, nakonec prestal hrat i Konix. Bohuzel tohle TY vubec nevis, tak tu laskave nepis nic o urazeni. Co jsi udelal ty? Ty jsi vzdy prisel k hotovemu, viz. kdyz jsi prestal hrat, pak jsi se zjevil jako nejvetsi KING a chtel jsi partu, ktera dava v ICC 10 8/8. Ty jsi se ani nechtel snazit to zkusit dat s jinou partou, ty jsi se jen chtel svezt s tema, co to za tebe progresli...

Image
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:18:13  

Ako chlapci teraz pozor ! To co bude a co nebude je len moje rozhodnutie a to uz , ak ste si nevsimli padlo !!! Ak sa to niekomu nepaci, tak poho, ale ak si tu niekto ide riesid nejake osobne spory tak prrrr, lebo zle dopadne !!!

A este jeden off topick, tak to vsetko zmazem !

Image

Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:18:56  

Záleži na tobě.Mě Secco je u p....e.Záleži jen na tobě a na dalších cl-kách jak se vyjádří.

ImageImage
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:20:41  

Progi na hrad :D

ImageImage
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:23:52  

Callidus wrote:
Ano, na Secca jsem nadaval, ale taky jsem s nim neco progressnul, narozdil od tebe... Urazlivy sem byl, ale vis ty vubec PROC? Dpc zkousel sem se s par lidma tu guildu udrzet tak nejak pri zivote, Guild Master prestala hrat + i vetsina officeru, zustal sem tak akorat ja a Konix, pozdeji Garreth, Talbe a Pusa, nakonec prestal hrat i Konix. Bohuzel tohle TY vubec nevis, tak tu laskave nepis nic o urazeni. Co jsi udelal ty? Ty jsi vzdy prisel k hotovemu, viz. kdyz jsi prestal hrat, pak jsi se zjevil jako nejvetsi KING a chtel jsi partu, ktera dava v ICC 10 8/8. Ty jsi se ani nechtel snazit to zkusit dat s jinou partou, ty jsi se jen chtel svezt s tema, co to za tebe progresli...

jako po prve mne (este kamosovi napisala pusa ze jej chyba tank v parte) preto chodil stou partou a laskavo namna nehadz sracky lebo to ze ja som sa zjavil ako king som nebol ja a po druhe tiez neviem ze kamos sekal dakeho frajer....progllar to nema zmysel ak tam vlezem medzi vas tak to nedopadne dobre uz teraz co sa deje...a cali ja som ti to nepsal v zlom mne to je len luto ze tam si bol vzdy ten spolahlivy co sa drzal taktiky drzal hubu a popripade sa urazil...a to bol pravy callidus teraz sa mi uz dako tvoje spravanie nepaci...kamo ja som vedla kamosa vpd ( nevlastneho brachu hraval) hraval na mojom PC to co videl pocul on pocul som aj ja tot vse..je mi luto
 Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:32:20  

No pokial som si vsimol, jediny proti tu bol Callidus, Cini proti nieje a ja ako CL warov mam na starosti , kto sa kam dostane... Pritom Callidus, mas cice moznost k prihlaske sa vyjadrit, ale toto co si mi tu spustil som uz dlho nevidel... Napisat nazor a vytvorit taketo dielo je trochu ina vec, takze pozor!

Ako rozhodnutie je na tebe, u mna si dostal zelenu... ale vyjadri sa teraz , alebo nikdy.

Image

Profile  

Posted: Sat 08. Oct 2011 23:41:09  

Progllar wrote:
No pokial som si vsimol, jediny proti tu bol Callidus, Cini proti nieje a ja ako CL warov mam na starosti , kto sa kam dostane... Pritom Callidus, mas cice moznost k prihlaske sa vyjadrit, ale toto co si mi tu spustil som uz dlho nevidel... Napisat nazor a vytvorit taketo dielo je trochu ina vec, takze pozor!

Ako rozhodnutie je na tebe, u mna si dostal zelenu... ale vyjadri sa teraz , alebo nikdy.

ok ja to teda skusim ale ak sa uz len za prihlasku rozputalo taketo peklo smerovane namna ake to moze mat dodledky v raide nebo v guilde??.... vies neni to len tak ze ak uspejem na test raide a zoberete ma ale co spravis ked budes mat 2 moznosti..(mat spory v guilde) alebo ma kicknut rozhodne ma kicknes.. a preto by som rad s calim vychadzal vpoho aby seci boli spokojny ak to on nedokaze tak to nema zmysel tam liest...

to je moje posledne vyjadrenie...ak trva na nazore proti tak teda tam nejdem... az nato ze neviem cim so msi jeho vyjadrenie zasluzil...
 Profile  

Posted: Sun 09. Oct 2011 9:55:21  

No, takze. Mne sa nepaci ta reakcia na Caliho nazor. On proste napisal len nazor a to co sa udialo potom uz teda nieje len jeho vina. A to ako to sa usadis v G nieje len na jednom cloveku. A ty co o tom rozhoduju si ver tomu vsimaju veci z kazdej strany. Ak by si failoval ako pisal cali tak sa to hned pozna a nemusi byt hned kick, len proste dostat sa do top raidu bude hodne tazke. Ludske vztahy sa vyvijaju a menia, len skill a ochota sa zlepsovat ostava. Je to len na tebe ake meno si u nas urobis. Gl&Hf. Ja som ZA

Oriadne -> lamee heal na Hard mody :P
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 44 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 1 hour