POSTAVANick: Mortten
Class: Paladin
PVE Main spec: Prot
GS v main specu: 5660
PVE Off spec: Retri
GS v off specu: 5850 (nieje cisto pve)
Profesie: jwc, ench
DPS/HPS/UNBUFFED HP: 41370 hp
Zdroj infa o svojej classe: brain a kamarati
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Mortten,characterPROGRESS: Naxx10man: cele
Naxx25man: cele
ULD10man: bol som tam davno, nepametam kto padol
ULD25man: podobne ako 10
ToC10man: cele
ToC25man: cele
ToGC10man: cele
ToGC25man: nebol som
ICC10man: 8/8
ICC25man: 6/8
INFO O TEBE:Vek: 20
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: uff, wowko hravam uz od wowemu, hravam druida (len feral) a teraz paladina...
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? TS ano, mikrofon ano, DBM ano
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): chvilocku som bol v horde legion (par dni) leavol som lebo to tam stagnovalo a nemalo zmysel mat guildu pod menom ked som s nimi aj tak nic nechodil
Poznáš niekoho od nás? bloodysweet-a a dnes v icc som pisal s vyndilom ktory ma sem nasmeroval
Prečo práve GoE? uf, uz som si pisal s viacej ludmi od vas, same dobre ohlasy, a ste guilda ktora pravidelne raiduje
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Vyndil
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): fps pred dala na 3/4 detailoch mam 60, net na intraku mam bezproblemovy
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):dufam ze nebude velmi vadit ak nebudem pisat kazdy den, zhrniem to ze po veceroch prakticky stale ak mi do toho nepride ucenia, frajerka alebo nejaka povinnost
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? no, asi len ze aj ked nebudem vediet nejake taktiky, google mam takze nieje problem, na TS som komunikativny a ked mozem a mam cas pomozem, s progresovanim ( opakovanym wipovanim) nemam problemi a neleavujem... som kludny clovek, ktory wowko berie ako hru, to by boloa si vsetko, za pripadne gramaticke chyby sa ospravedlnujem, dakujem