!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 17:30:30

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: Drolan,Resto druid DECLINED
Posted: Thu 20. Oct 2011 22:28:19  

POSTAVA
Nick:Drolan
Class:Druid
PVE Main spec:Restoration
GS v main specu:5868
PVE Off spec:Balance
GS v off specu:5708 in progress :D
Profesie:Jewelcrafting 450/450, Mining 450/450
HPS: +- 9000 BQ icc 10
Zdroj infa o svojej classe: Začitaky ma učil hráč menom Pujka , potom samouk :)
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Drolan,character

ALTI:
Nick:Piemko
Class:Mage
PVE Main spec:Frost Fire
GS v main specu:5731
PVE Off spec:Frost PVP
GS v off specu:5883
Profesie:Enchanting 450/450, Tailoring 450/450
DPS: DPS na dummym 10mil. hp OG 6500 a v raide +-8000)

ALTI:
Nick:Cynthia lvl 61
Class a spec:Pala bude Tank

PROGRESS:
Naxx10man:Nebol
Naxx25man:Nebol
ULD10man:Nebol
ULD25man:Nebol
ToC10man:5/5
ToC25man:5/5
ToGC10man:5/5
ToGC25man:3/5
ICC10man:8/8
ICC25man:6/8

INFO O TEBE:
Vek:19 za dva týždne oslavujem 20tku :)
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:Tak wowko hrám už od začiatkov čiže pred TBC. Začínal som na funkách (255lvl powa :D bol som ešte malý chlapec :) ) potom som prišiel na Anthoriu ochutnať trošku blizzlike. V tej dobe tu bolo ešte TBC stihol som akurat vyexpit mága a hrať pár mesiacov keď nahodili WOTLK. V tej dobe som hral iba PVP. Potom som akosi dostal chuť skúsiť si PVE tak som začal expit druida ,ktorý mal byť pôvodne dmg ale akosi mi zachutilo healovať takže som sa stal resťákom :)...Čiže najviac som hral mága ( presnejšie 62d 9h played) ale za poslednú dobu hrávam viac druida (26d 13h played) :) hoc už mám niečo PVE naskladané aj na mágovi...PVP som zavesil viac menej na klinec veď koho má baviť prehrať 80%bgciek denne. Ale neake to bg si ešte sem tam zájdem :)
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods?: samozrejme
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):The ilumination , Never again-rozpad Mortalis Spiritum -rozpad Eight Wonder - odchod ,chcem guildu kde budu ľudia komunikovať, kde bude ochota , chuť hrať a správanie ktoré nebude hodné 12ročného dieťaťa
Poznáš niekoho od nás? : Cali , naro + pár ľudí z NA len tak zbežne
Prečo práve GoE? : Jednoducho chcem zmenu , spoznať nových ľudí zároveň byť znovu trochu zo starými a byť v guilde ktorá má úroveň
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Callidus :)
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): lagy nemám FPS v 25kach trocha nízke :/ 6-7FPS ale dokážem na tom hrať :)

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok:Od rána do večera
Utorok:Večer po škole
Streda:Od rána do večera
Štvrtok:Večer po škole
Nedeľa:Keď nie som z priateľkou
U mňa to hlavne závisí od priateľky :P čiže aj tam kde mám od rána do večera nemusí to pravda :D som podpapučník :D

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?:Snáď len že sa vám bude moja prihláška páčiť a že mi dáte šancu :)
 Profile  

Post subject: Re: Drolan,Resto druid
Posted: Thu 20. Oct 2011 22:50:10  

ten Pujka bol u nás v guilde, aktivitu mal slabú a skill že by mal oslnivý tak to si ho veru tak nepamätám ale možno bol chlapec len v začiatkoch vtedy

čo sa týka tej priateľky tak to poznám takúto situáciu :) progress v pohode, eq v pohode, my síce máme healov dosť ale ja si myslím že aktívny a pohodový skill sa nestratí aj keby bolo akokoľvek preplnené

ak tu vieš byť pravidelne online 19.00-22.30 tak som ZA test raid

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Thu 20. Oct 2011 22:57:57  

Mastiflinta wrote:
ten Pujka bol u nás v guilde, aktivitu mal slabú a skill že by mal oslnivý tak to si ho veru tak nepamätám ale možno bol chlapec len v začiatkoch vtedy

čo sa týka tej priateľky tak to poznám takúto situáciu :) progress v pohode, eq v pohode, my síce máme healov dosť ale ja si myslím že aktívny a pohodový skill sa nestratí aj keby bolo akokoľvek preplnené

ak tu vieš byť pravidelne online 19.00-22.30 tak som ZA test raid

Pondelky stvrtky ma priatelka trenigny a podobne kraviny tak vtedy by som tu mal byt skoro pravidelne od tej 19:00 22:30.. ale tak vies jak to ... zeny :D
 Profile  

Posted: Fri 21. Oct 2011 0:21:38  

když kopíruješ hypertextový odkaz tak se ujisti, že máš z obou stran ukončen mezerou hlavně na začátku, aby to poznalo, že je to odkaz díky.

dále nevím u jakého skill druida si viděl do pve sockovat na 20 haste a prismatic na 34 co já sleduju gear tak soft cap bys mít měl, ale nepočítal jsem to, když tak jestli si pamatuješ wotlk na offu nikdy jsem nezaregistroval u tuna , že by valil full haste socky a to byl pán mezi rdruidy v pve vůbec.

-talenty máš dobré
-glyphy máš dobré
-eq super
-stromek se hodí // máme sice les , ale jen dva aktivní kmeny-tulos a já
-bylo by fajn kdyby mě nějakej strom přehealoval už konečně na bq abych mohl jích do důchodu

TEST RAID pak se uvidí, nemám od nikoho doporučení takže tak

- jinak kdyby si uspěl v test raidě tak nevím či by si se vešel do main raidu ve středu, tam je to tak brutální konkurence healerů , že se těžko prosazuje
-jsem rád, že hrajou lidé co znali staré wowko //nejlepší časy
-osobně se mi líbíš a jevíš jako schopný člověk uvidím co s tebou

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Fri 21. Oct 2011 4:10:04  

U mňa to hlavne závisí od priateľky :P čiže aj tam kde mám od rána do večera nemusí to pravda :D som podpapučník :D

Pondelky stvrtky ma priatelka trenigny a podobne kraviny tak vtedy by som tu mal byt skoro pravidelne od tej 19:00 22:30.. ale tak vies jak to ... zeny :D

Z tohoto jsem pochopil že přítelkyně dělá bojové sporty a že musíš poslouchat, jako důkaz pošli její foto v kimonu. :P
Jinak jsem určitě za test raid.

Image Image
 Profile  

Posted: Fri 21. Oct 2011 15:39:16  

Takze stala sa taka vec ze mi dnes odisiel HDD aspon naco som zatial prisiel cize som bez PC.Moja prihlaska a test raid teda asi bude musiet na cas neurcity pockat.Bohuzial na novi hdd momentalne nemam som predsa len student vysokej skoly :D sak to poznate :/ .Neviem teda ako sa dohodneme ci nechate moju prihlasku zatial otvorenu alebo mi to zamietnete a ja si potom podam novu ...kazdopadne zakon schvalnosti je spina vec :/ a ja som momentalne dohral...skoda snad to dam co najskor dokopy.
 Profile  

Posted: Fri 21. Oct 2011 15:55:41  

Ty jsi lampaaa, škoda no :/

Image
 Profile  

Posted: Fri 21. Oct 2011 16:47:55  

Administrátor

Docasne to uzavrem. Ked budes schopny hrania ozvi sa mne alebo hocikomu kto je na fore zlttou alebo cervenou farbou a otvori sa to.

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 1 hour