Zdravím guildu God of Evil a doufám že se vám moje přihláška bude líbit. POSTAVANick:Mordamon
Class:Warlock
PVE Main spec:Demonology
GS v main specu:5682
PVE Off spec:nehraji off spec ale můžu si dát klidně hybrid, rotaci myslím že umím
GS v off specu:5682
Profesie:Tailoring a druhou dělám jwl
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) :6100 dps na dummy a v raide dávám kolem 9k ale záleží na jakém bossovy někdy dám 10k a někdy 7k+
Zdroj infa o svojej classe:Vždycky na netu najdu, teďka přesně stránky nevím
Jinak se zeptám hračů na anthorce (zkušených) a odzkouším si to
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#mordamon,character ALTI: Nemám Alty
PROGRESS: Naxx10man:Only Weekly
Naxx25man:Only Weekly
ULD10man:2 bosse
ULD25man:2 bosse
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear
ToGC25man: 1/5
ICC10man: 6/8
ICC25man: 6/8
INFO O TEBE:Vek: 15
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:WoW hraju asi 4 roky nejvíc hraju za Locka a shamana ale víc za locka a umím za něho víc
Používaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Používám jenom TS3 a DBM, ale VT klidně taky začnu používat
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Byl jsem v nějakých low guildách ani nwm jakých ale teď jsem v Dark effectu
Poznáš niekoho od nás?Už jsem u vás chvíli byl takže někoho znám
Prečo práve GoE?Jste dobrý kolektiv(vlastní zkušenost) a top guilda
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Já sám
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):Zvládá to úplně v pohodě FPS:myslím že kolem 30
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 18:00-22:00
Utorok:17:00-22:00
Streda:17:00-22:00
Štvrtok:17:00-22:00
Nedeľa:No v neděli bych moc neraidoval ale když budu mí čas tak přijdu
Když bude potřeba budu tu Déle klidně i dřív
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?No přihlášku dávám po druhé doufám že to nevadí.O hodně jsem se zlepšil
.Jinak mám velký zájem o chození raidů Togc 25 a Icc 25
Mordamon