POSTAVANick: Arral
Class: Mág
PVE Main spec: frost/fire
GS v main specu: 5808
PVE Off spec: arcane,ale moc v nom nechodím viac mi sedí FF
GS v off specu: 5808
Profesie: Tailoring(450)/Enchanting(450)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) na dummy podla procu hot streaku 6,6-7,2K v raide mam 8-10K
Zdroj infa o svojej classe: od CL z mojej terajsej guildy z ktorej sa snazim odist a na web strankach
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#arral,characterALTI:Nick: Socky
Class a spec: Hunter MM
PROGRESS: Naxx10man: weekly
Naxx25man: weekly
ULD10man: 3 bosovia, nechodim tam nepotreboval som tam nič
ULD25man: rovnako ako 10man
ToC10man: full clear
ToC25man: full clear
ToGC10man: full clear
ToGC25man: 4/5
ICC10man: 7/8
ICC25man: 6/8
INFO O TEBE:Vek: 22
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: asi 6 rokov,z toho 3 roky na fantasticlande a 3 teraz tu na anthorii
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? použivam TS 3.0 mikrák mam vzdy mute,hrajem na PC a tu mikrák zase nemám(plánujem si ho kupit) ale mám mikrák na notebooku takže v prípade nutnosti viem cez notebook kecať
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Dark Effect - cez den len 8-13 ludi online,primordialy si ninjovali veduci z guildy,nebol o nich roll a vraj na poziadanie ich davaju,no nedavaju...dalej robili sa stable grupy u nich som asi od jula tohto roku a ludia co prisli pred mesiacom su v tych stable grupach a ja nie,dosiahol som 3/5 rank v guilde co nemal zdaleka kazdy dalej boli len CL a GuM, mal som mat vlastnu SG4 mal som byt v nej leader ale z lenivosti vedenia nezostavili tuto grupu vobec...druha guilda New Hope - PVE pasivna,prijali ma tam ako cerstvu 80tku kedze to bola low guilda velmi rychlo som v nej napredoval a stal sa zo mna officer dost rychlo,raidy sa skladali aj hodinu-dve 5x sme powipovali a sli spať...z tade som odisiel do dark effectu...chcel som v tej guilde neico spravit aby sla hore,poinvoval som kvalitnych ludi no nasa GuMa chodil len raz za 3 tyzdne online a vobec ziadne raidy nerobil,jeho zastupca urobil horko tazko jednu stable grupu z najlepsich ludi co som poinoval a proste sme sa nezhodli a odisiel som do dark effectu
Poznáš niekoho od nás? Henson(brat),Pronet(kedysi dávno sme boli s ním a bratom v jednej guilde)
Prečo práve GoE? 1. mám tam brata, 2. chcem davať v ICC 8/8 a chcem kvalitnejšie PVE a hlavne dobry kolektív
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Henson
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): no problem 30-40 fps
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: kedykoľvek (8:00-02:00)
Utorok: kedykoľvek (8:00-02:00)
Streda: kedykoľvek (8:00-02:00)
Štvrtok: kedykoľvek (8:00-02:00)
Nedeľa: kedykoľvek (8:00-02:00)
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? Mozem byt guild PC technik
Ponukam možnosť zrychlenia wowka na viac FPS,no lags,ta "uprava" zrychli aj cele PC nie len wow.Je to na principe upratovania nastaveni a odinstalacie toolbarov,ladenie.Tak dúfam že k Vám zavítam a budem pre Váš dobrým prínosom.Keby ste potrebovali nejaké ďalšie informácie môžte sa pýtať aj brata (Henson).V prípade že by ste ma vzali,poradil by som mojej priateľke aby podala prihlášku k Vám tiež (DK blood tank 5900gs) kedže by sme radi hrali spolu v jednej guilde.