POSTAVA Nick: apokaliptos
Class: druid
PVE Main spec: tak asi resto
GS v main specu: cca 5200
PVE Off spec: trololo další pve off to už bych se posral ale jako můj off teda uvedu feral PVP
GS v off specu: 6060
Profesie: JWC mining full
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) nemužu říct nějak přesněj resto mam ted zas pár dní ale ve voa 10 to bylo 4,6k
Zdroj infa o svojej classe: Tak drujta mam zmáklého
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Apokaliptos,characterALTI:Nick: apoka
Class a spec: mag frost only pvp
PROGRESS: Naxx10man: clear
Naxx25man: clear
ULD10man: 2
ULD25man: 2
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear
ToGC25man: 3
ICC10man: 5
ICC25man: 6
INFO O TEBE:Vek: 17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: wow fetuju něco kolem 4 let míň určitě ne převážně hraju druida ale mam i maga plus jsem hral i rogunu, warra a huntra jeste na tbc
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? všechno mám ale ventrilo je na hovno lepší je tsko
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): GoE dostal jsem kick za to že jsem černej
Poznáš niekoho od nás? jasně ale už je to slabota dost se toho rozuteklo do světa
Prečo práve GoE? byl jsem při tom když se to tu rozjíždělo to většina z vás ještě ani neměla účty
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): ---
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): latence tak 25-50 fps v nejhorším 20 ale jinak 40-60
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 18:30 - 22:00
Utorok: 18:30 - 22:00
Streda: 18:30 - 22:00
Štvrtok: 18:30 - 22:00
Nedeľa: 18:30 - 23:00
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? ten čas mno v 6 rano budík a pokud nemám 8hodin spánku jsem ve škole nepoužitelný a to by nikdo nechtěl
ale pokud by to slo na raidu dobře neni problém to protáhnout ovšem do půlnoci wipovat nebudu s tím nepočítejte
gl&hf boys and girls