!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 8:21:09

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: Omnis (priest) DECLINED
Posted: Fri 18. Nov 2011 21:48:28  

POSTAVA
Nick: Omnis
Class: Priest
PVE Main spec: holy 14/57/0 (mozem prehodit disco ale holy sa mi viacej paci)
GS v main specu: 5717
PVE Off spec: Bohuzial nemám PvE off-spec. Off-spec mam pvp shadow (6111gs)
GS v off specu: 6111
Profesie: Tailoring (iba 420 planujem to doskillit)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) Som healer cize HPS sa mi mení podla toho na akom sme bossovi, aká je kvalita raidu atd.
Zdroj infa o svojej classe: Takze ak nieco neviem tak sa najprv spytam vacsich skillerov alebo si kuknem na nete.
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#omnis,character

ALTI:
Nick: Discokrava , Cronix
Class a spec: Discokrava je DK ( pve frost dps 5kgs, ale moc zanho nehravam) Cronix je lock (pve 5400gs demo or hybrid talenty)

PROGRESS:
Naxx10man: iba weekly
Naxx25man: nikdy som nebol lebo sa mi tam neoplatilo ist :)
ULD10man: 3ja bossovia
ULD25man: taktiez ako naxx 25 som tam nikdy nebol lebo som nemal kvoli čomu :)
ToC10man: clear
ToC25man: 2/5 (na inych postavach 5/5)
ToGC10man: nikdy som nebol na tomto servri
ToGC25man: nikdy som nebol na tomto servri
ICC10man: 6/8
ICC25man: 5/8

INFO O TEBE:
Vek: 16 rokov (o chvilu 17)
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Fuha takze wowko hram uz asi 2-3 roky. Začínal som na servri Black sun, ale kvoli kamosom som odisiel na Anthoriu a doteraz tu hrávam. Najviac hram za priesta a ked sa nudím zahram si za alta.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Pouzivam aj ventrilo aj TS, ale Preferujem TS. Mikrofon mam a addon DBM taktiez.
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Dost dlho som bol v guilde Dark Brotherhood. Odisiel som z nej kvoli tomu ze to bola dost low guilda a icc sme si davali s problémami. (max 4/8). Potom moj partak zalozil new Guildu Dream KIngs tak som zo solidarity presiel do nej ..... ale nebaví ma byt v neorganizovanej guilde kde sa nic nedeje.
Poznáš niekoho od nás? Undid ( moc mi poradil za locka), Wewerka (velakrat som ho videl v BG.)
Prečo práve GoE? No asi preto lebo ste dobrá PvE guilda a konečne sa chcem dostat do guildy kde nieje problem dat si ICC 8/8. Samozrejme aj kvoli tomu aby som sa zlepsil v PvE a našiel nových kamošov.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Undid ( ale komunikoval som s nim len na altovi)
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): moja PC zostava je procesor i3 ramka 4GB ..... v spicke v dala 25-30fps. Čize zvlada aj 25 raidy.

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: 19 00 - 22 00/22 30
Utorok: nemam trening cize sa viem prisposobit
Streda:19 00 - 22 00/22 30
Štvrtok:19 00 - 22 00/22 30
Nedeľa: Ak nemam preteky alebo daco podobe tak 19 00 - 22 00/22 30 (alebo sa tiez viem prisposobit)

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
No hlavne 2 veci :). To ze som prihlasku pisal nie moc s diakritikou :D a dufam ze to nebude vadit :P a druha vec ze si uvedomujem trochu low progress za tento char ale rad to zmenim a taktiky pohode dostudujem :)

Post subject: Re: Omnis (priest)
Posted: Sat 19. Nov 2011 0:07:13  

hmmm tak akože tomu eq čo máš na sebe nerozumiem...wf neck, wristy s hitom, pvp zbraň aj offhanda...gs umelo dvihnuté
talenty sa mi nepáčia - 3 body v divine fury a potom zase talent serendipity? glyph na prayer of healing a talent healing prayers a holy reach obidva 0/2? načo ti je glyph na flash heal keď ideš na empowered renew? jednoducho tie talenty a glyphy absolútne bez zmyslu
progress - togc si ani nebol, ani tocko nemáš s priestom obehané, ako tam budeš healovať? toc10 je na to prabiedne
nevyplnené hps, chýbajúci pve offspec vnímam ako veľké -
pvp enchanty - heada, ramená, boty bez enchantu, chýba viac itemov za frosty - čo si robil doteraz?
raid time ujde
zlé gemovanie - kto ti preboha nariadil ten chaos čo tam máš v tých itemoch?

na druhej strane z prihlášky cítiť úrpimnosť a záujem nielen o nás ale aj o progress vlastného skillu

počkám si ešte na sagronove vyjadrenie ale nemôžem sa ubrániť dojmu, že o priestovi ako o mainovi sa ti len ani nesnívalo a mal si ho len ako pvp alta...

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 0:14:23  

k tomu eq ...... wristy mam preto na hit lebo ine nemam (jedine wf na heal) wf neck podobne ..... tie zbrane pravidelne chodim icc ale staffka mi nie a nie padnut :( , tie talenty tiez viem ze niesu ani zdaleka tak ako maju byt + tie glyphy tiez a to preto lebo som to len dneska nahadzoval mal som tam disco pvp predtym (chvilu) a glyphy na iny healersky build ..... mam v plane co najskorsie to poprerabat

Posted: Sat 19. Nov 2011 0:16:31  

no tak ak chceš ku nám tak sa posnaž lebo zatiaľ je tam (ne)riadený chaos

btw na chestu je craft ale ak chceš silou mocou tak set tak vo vlastnom záujme by si si mal behať tocko s lfg, to sa nebehá ani u nás tak slabý raid
detto na wristy, na tvoj eq budú určite lepšie 245ky ako ten nezmysel s hitom

Image

Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 0:37:46  

teraz uz idem spat ale zajtra vecer pozmenim talenty aj 1 glyph cem vymenit ..... a s tym eq taktiez :) (glyph na guardian spirit a prehodit 4 talenty ) tym padom by to ptm malo byt okej podla mna ..... sak ked to bude mozes na to kuknut :) ....

Posted: Sat 19. Nov 2011 1:25:50  

divine fury se na offu nedával ani jeden TP 0/5 a i přesto se dávali TP do Serendipity. Inač ani jsem tak nečetl přihlášku jak kritiku je to na vás

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 10:16:32  

Cini wrote:
divine fury se na offu nedával ani jeden TP 0/5 a i přesto se dávali TP do Serendipity. Inač ani jsem tak nečetl přihlášku jak kritiku je to na vás

to mi je jedno čo sa robilo na offiku ale sme na anthorii a mať serendipity a nemať divine fury je úplna škoda, pretože tak ako sa využíva PoH keď máš 3 stacky z talentu tak sa využíva aj greater heal. práve to je super že po troch stackoch sa ti greater heal vycastí rýchlejšie ako flash, preto si sledovať stacky je u priesta životne dôležité...a to platí aj na kombo renew-serendipity tak ako mám ja a ako má aj sagron

Image

Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 10:25:01  

teraz idem na preteky :) ale vecer/podvecer to poprerabam ..... uz presne viem co zmenit kukal som aj tvoj build ..... a chcel by som sa ta nieco spytat in game potom ak by si nebol proti :)

Posted: Sat 19. Nov 2011 11:09:26  

tedybuzzy wrote:
teraz idem na preteky :) ale vecer/podvecer to poprerabam ..... uz presne viem co zmenit kukal som aj tvoj build ..... a chcel by som sa ta nieco spytat in game potom ak by si nebol proti :)

hocikedy keď ma uvidíš online....ešte čakám ako ťa oznámkuje sagron, to je CL holy priestov :)

Image

Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 15:52:01  

Administrátor

Vidim tam viac minusov
1. gemy: holy priest intelect nesocketuje a ten metasocket?!
2. pvp enchanty a par pvp itemov aj ked u zbrani to neni az taka nevyhoda (vela sp.p.)
3. malo itemov za frosty, hlavne trinket co najskor kupit.
4. talenty hmm...
Najvacsia chyba je pre mna ze chyba Holy Reach (CoH ma potom vacsi rozsah).
Divine fury neni az taka chyba nemat, v 25kovom raide su na velke healy vacsinou ine classy. Serendipity sa potom vyuziva cisto na PoH.
Ale 3/5?! Ja mam sice tezar 4/5 ale zda sa mi ze to je trochu pomalsie ako by mohlo a to predpokladam ze mam asi viacej hastu ako ty. Takze bud vsetko alebo nic. 3/5 su zbytocne 3 talenty.
A tiez ked uz nemas DF tak je uplne nanic Improved Healing.
Celkovo tie talenty su trochu chaoticke. Neni z nich jasne ci healujes cez renew alebo flashe, mas tam viac protichodnych veci. Ani hybrida by som tak nespravil.

Jedine co ta moze zachranit je dobry vykon na test raide. Samozrejme upravene talenty, enchy, sockety...

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 16:11:07  

talenty už zmenil ale to je build pre priesta typu sagrona, čiže full eqipped a vyberá si itemy....tento človek má slabý mana regen (aj podľa jeho uznania - dnes som s ním kecal a kecám ingame) a osobne by som talent na renew vybral, inspiration vybral a nahádzal to do redukcií spotreby many...232/245/251 itemy by som nagemoval full spirit, 264 gemoval normálne na holy a tak aby sa zapol meta (tento určite nie) a potom by sa dalo uvažovať...

podľa jeho slov si nedostatky uvedomuje, ešte rozmýšľa o shadow....nuž toto bude asi na dlhšie :)

Image

Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 17:18:37  

s matiflintom sme sa dohodli ze to setko poriadne dorobim a potom si podam novu prihlasku

Posted: Sat 19. Nov 2011 17:23:06  

okej takže DECLINED

Image

Profile  

Posted: Sat 19. Nov 2011 17:23:43  

Administrátor

bodaj by si nemal slaby manaregen s hentym metasocketom. trinket za frosty a ten metac by ti mohli pomoct.
Navyse mas tailoring co je najlepsia profka na manaregen, len by si tam musel dat spravny enchant...
Este keby sa ti chcelo vymenit mining za nieco uzitocnejsie by nebolo zle. Viem ze v pvp sa stamina hodi, ale my sme holt pve gilda.

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 1 hour