!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 5:16:13

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Frostmag - Arcane Mage DECLINED
Posted: Thu 17. Nov 2011 17:08:56  

POSTAVA
Nick: Frostmag
Class: Mage
PVE Main spec: Arcane
GS v main specu: 5924 - len PVE EQ
Profesie: Tailoring (450), Enchanting (450)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: Približne 7K, lenže bez talentu TTW, to by mi ho musel niekto spomalovať (veď magovia vedia), takže v raide rozhodne viac
Zdroj infa o svojej classe: Info o svojej classe rozhodne na wowwiki, ale vždy sa radšej opýtam magov na servery, kedže tu nefunguje všetko ako má.
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Frostmag,character

PROGRESS:
ToC10man: 5/5
ToC25man: 5/5
ToGC10man: 5/5
ToGC25man: 5/5
ICC10man: 8/8
ICC25man: 6/8

INFO O TEBE:
Vek: 18 rokov
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: WOW hrám od začiatku TBC s pauzami. Najviac hrávam samozrejme za maga, keďže za mojich altov vôbec nehrávam, takže nemá ani význam ich tu spomínať.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Používam TS, mic a DBM.
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Budem písať len o mojej poslednej guilde, keďže v ostatných guildách som bol len krátko, ale napíšem aspoň názvy. Začínal som v guilde Mythology Storm, ale odišiel som odtiaľ asi pred 2 rokmi, bo som sa viacej venoval škole. Neskôr som prešiel do guildy Slayer, kde GuMa odišiel na dlhší čas, tak som nemal dôvod tam ďalej byť. Nakoniec som sa dostal do guildy Special Operation Group, kde som zohrával funkciu Raid Leadera, Class Leadera, ale: GuMa nechcel zháňať nových hráčov, takže sme si ICC 25-ku nedávali podľa mojich predstáv, netrestali sa faily, nedávali sa EP-čka, keď si niečo nové vymyslel, proste bolo to oničom. O guildu sme sa starali len 2 hráči a na nás to bolo priveľa. Hľadám guildu, kde to budú hráči brať vážnejšie, kde sa faily budú trestať a hlavne budú mať ochotu si naštudovať taktiky a snažiť sa.
Poznáš niekoho od nás? Osobne nepoznám nikoho od vás, ale z raidov Mastiflinta a ohľadom guildy som sa rozprával s Wewerka
Prečo práve GoE? Guildu GoE mi odporučili viacerí hráči na servery a rozhodol som sa tak aj preto, lebo dúfam, že tu nebudú namyslený hráči, že sa budeme rozprávať aj ohľadom iných vecí, nielen ohľadom WOW a hlavne kvôli profesionálnej úrovni v PVE, ostatné som už písal vyššie.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Wewerka - spam na LFG, Mastiflinta (Apanacka)
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Vynikajúco

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: 18:00 - 22:30
Utorok: 18:00 - 22:30
Streda: 18:00 - 22:30
Štvrtok: Tu by mi to moc nevyhovovalo, keďže mám dosť dlho školu, ale keď bude treba, tak prídem
Nedeľa: Keď som doma, tak mi je to jedno

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
Rozhodne nie som tip závisláka, takže som tu neni 8 hodín denne, ale vždy prídem, keď ma bude treba. Kontakt poskytnem neskôr.

Image
 Profile  

Post subject: Re: Frostmag - Arcane Mage
Posted: Thu 17. Nov 2011 19:42:33  

S tímhle mágem jsem si psal ingame, očividně má zájem a komunikuje; equip bych řekl vyhovující:) A progress je velký plus (Insanity dal včera s CW, kdyby se někdo divil, jak to s LFG dokázal...). Za mě máš ZA.

Image
Wewerka 80 Assa Rogue
Pallypower 80 Holy/Protection/Retribution Paladin
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 8:45:54  

progress pekný , eq tiež :) ja som za na test raid :D

Image
Screaam - Combat rogue
Tomaskoo - Blood DK tank/Uh DK dps
Macinqo - MM Hunt
Wrahoun - Affli/Demon
Mistake - Re3/prot pala
Llkk - Feral dmg/Bala
and many others...

I DON´T HAVE A MAIN CHARACTER !!!
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 9:13:36  

Az na ty spatny talenty dobry zatim ZA

Posted: Fri 18. Nov 2011 9:14:14  

Guildu GoE mi odporučili viacerí hráči na servery a rozhodol som sa tak aj preto, lebo dúfam, že tu nebudú namyslený hráči

Tak tu ej vela namyslenych ludi....ale ja taky niesom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 9:40:48  

ZA (test raid)

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 11:04:34  

FrenzyKiller wrote:
Az na ty spatny talenty dobry zatim ZA

Dovoľujem si s tebou nesúhlasiť ;)

Image
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 12:35:26  

da sa ti nedelu 19:00 prist na 25man test raid?

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 12:45:43  

Wpegb wrote:
da sa ti nedelu 19:00 prist na 25man test raid?

Na 99% by som tu mal byť

Image
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 14:33:40  

okej ak nie tak pondelok su 19:00 tusim dve desiny naplanovane to je druha moznost ak nemas ID

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Fri 18. Nov 2011 14:52:57  

Wpegb wrote:
okej ak nie tak pondelok su 19:00 tusim dve desiny naplanovane to je druha moznost ak nemas ID

Nie nemám, ID som si nechal práve na túto príležitosť, takže sa vidíme v nedeľu, ale rád by som s vami išiel aj tú desinu ;)

Image
 Profile  

Posted: Sun 20. Nov 2011 0:40:52  

ak si urobíš menu v nedeľu tak nevidím v tom problém

Image

Profile  

Posted: Sun 20. Nov 2011 10:13:57  

zarivan wrote:
Guildu GoE mi odporučili viacerí hráči na servery a rozhodol som sa tak aj preto, lebo dúfam, že tu nebudú namyslený hráči

Tak tu ej vela namyslenych ludi....ale ja taky niesom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hahaha zarivan to si zabil :D :D :D progres ukazkovy gear tak isto ak nie si failer tak sa chytis u mna za na test raid vecer sa vidime :twisted: :twisted:

Image
 Profile  

Posted: Sun 20. Nov 2011 15:30:09  

Určite ZA na test. Arcane u nás asi ani nikto nehrá :) aspoň bude mať frenzy dušu na mieste že má "funkčný" buff :D
 Profile  

Posted: Sun 20. Nov 2011 20:59:02  

Tento týždeň tu budem len v stredu, piatok, sobotu a nedeľu, tak mi povedzte na ktorý raid mám prísť.
Ešte stále mi nejde lognúť, snáď to pôjde, takže sorry :(

Image
 Profile  

Posted: Sun 20. Nov 2011 23:31:11  

test raidy - ideálne štvrtok a pondelok na icc10....počkáme :)

Image

Profile  

Posted: Mon 21. Nov 2011 1:10:48  

do cw tě nevzali né kvůli arcane talentům, ale kvůli dpsku v test raidu zajímalo by mě kolik to tak dělalo a jestli ses fakt pral o místo v dps s tankama? Jinak mám pocit, že mágů máme víc než dost a to kvalitní. Každopádně nebylo by ode mě fér kdybych napsal verdikt podle cw , jelikož tě neznám - tudíž neutral

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Mon 21. Nov 2011 12:23:28  

Cini wrote:
do cw tě nevzali né kvůli arcane talentům, ale kvůli dpsku v test raidu zajímalo by mě kolik to tak dělalo a jestli ses fakt pral o místo v dps s tankama? Jinak mám pocit, že mágů máme víc než dost a to kvalitní. Každopádně nebylo by ode mě fér kdybych napsal verdikt podle cw , jelikož tě neznám - tudíž neutral

K CW sa radšej nebudem vyjadrovať, keďže dps meter neukázali a ja som si radšej recount vypol, aby som na test raide nemal pre istotu lagy, takže to nemôžem potvrdiť. Počas raidu ukázali dps meter asi 2x a z toho som mal 14K dps na jaraxovi, viac neviem, mal som recount vypnutý, ale tam išlo o to, že vkuse pindali, že Arcane nevytočí to, čo Fire, síce je to pravda, ale vďaka Arcane dávajú ostatní väčší dps... a osobne si myslím, že v 25-ke nejde o to, aký dps dá každý jeden, ale o to, aké dps majú všetci dokopy. Točím okolo 10K a mne to zatiaľ stačí, hlavne, že ostatným zvýšim dps ;)

Image
 Profile  

Posted: Mon 21. Nov 2011 21:57:01  

Frostmag wrote:
Cini wrote:

K CW sa radšej nebudem vyjadrovať, keďže dps meter neukázali a ja som si radšej recount vypol, aby som na test raide nemal pre istotu lagy, takže to nemôžem potvrdiť. Počas raidu ukázali dps meter asi 2x a z toho som mal 14K dps na jaraxovi, viac neviem, mal som recount vypnutý, ale tam išlo o to, že vkuse pindali, že Arcane nevytočí to, čo Fire, síce je to pravda, ale vďaka Arcane dávajú ostatní väčší dps... a osobne si myslím, že v 25-ke nejde o to, aký dps dá každý jeden, ale o to, aké dps majú všetci dokopy. Točím okolo 10K a mne to zatiaľ stačí, hlavne, že ostatným zvýšim dps ;)

Ja cim moc dobre co dokaze arcane tazke bud v klidu sam ho mam totiz a to s lepsim eq jak ty :)

Posted: Tue 22. Nov 2011 4:53:55  

:roll:

Image Image
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 22 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour