Postava
* Nick postavy: Beesman
* Main spec Off spec a class: dmg MM hunter
* Profesie: Alchemy 450, Herbalismus 465
* Skúsenosti s postavou - na Anthorce muj prvni hunt, jinak skusenosti s huntrem na offi na TBC, kratce na wotlk
Alti
* Info o altoch: DK 61 expim na JWC, pak dalsi lowky lvl 25 a min
Info o tebe
* Vek : 17
* Záujmy : cyklistika (jak se dá), poker, kamarádi, kamarádka .)
* Ako dlho hráte WoW, aké postavy : poprvé sem skusil wow clasik před tbc, pak sem mel mezeru a asi pred 3mi lety jsem zacal s kamosem offic kde sem mel cerstvou 80hunta a 72 alta warra
kdyz sem se rozhodl dalsich 60 dni nekoupit a venovat se trochu RL
asi pred pul rokem sem opet podlehl a zacal tady na Anthorce na natlak kamose.
* V aké dni sa ti hodí raidovat : jelikos si i o weekendu prispim tak mimo prazdniny jakykoli den vecer (idealne tak od 8mi vecer) o weekendu neni problem zabrat si par hodin pres den na nejaky
smluveny raid a problem nejsou nocni raidy
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? : VT mam, DBM se mi nak rozesralo, nez date verdikt stahnu a neco s tim udelam .)
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu) : Dark Knights (rozpadla se), Pitt Bull (pri systemu /roll se jim leader neridil a daval itemy dle sve libovule pratelum a nadaval, na stiznost "jestli to mysli vazne?" reagoval kickem, reagoval sem leavem guildy)
* Poznáš niekoho od nás : Talarazsuna a slysel sem ze je tam par lidi z Dark Knightu
* Prečo chceš ísť práve do GoE : rad bych profesionalni pristup leadru, jit Naxx25 pro eq tak, ze nedame jen 2casti protoze na zbytek sme slabi a po dodelani eq na prijatelnou hodnotu bych rad zasel nejake lepsi raidy
http://www.youtube.com/watch?v=2ekLO8BwxwEKřesťanské rozhodnutí shledat svět ošklivým a špatným učinilo svět ošklivým a špatným.