talenty potrebovali prerobiť preto som tú prihlášku nebral hneď do úvahy, teraz tam je môj build s tým, že práve dnes som ho pozmenil
ale to je už skôr kozmetická úprava
glyph na SWP vyhoď a daj si tam pekne disperziu.....ide totiž o defenzívnu abilitu, ktorú nedávaš v icc kvôli mane ale zmenšený cd sa ti určite zíde
velikánske
- za absenciu t10 setu, GS dvihnuté cez pvp neck a wristy, repka stále slabá, čo tak craftnúť boty? enchant black magic von a dať tam radšej +63 SP, urobí to podľa testov viac....to nech si dávajú mágovia ale určite nie shadow priest....btw vyfarmiť sons of hodir, pvp enchanty sux, btw na 245 handoch to odpustím ale inak nikdy negemuj u tejto classy čistých 20 hastu....
čomu som rád je zase (posun oproti poslednému inspectu cez armory) vyfarmený abyssal rune
inak mal by som otázku, čo sa stane ak teba nezoberieme do raidu ale hufyho áno? to sa kľudne môže stať....ja tu nechcem mini grupy štýlu keď on nejde nejdem ani ja a podobne, berieme vás ako dvoch samostatných ľudí....
budem vyžadovať dps test na dummym za mojej prítomnosti a potom sa rozhodnem, ozvať sa /w ingame na moje chary
MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunterMastifuzac ele/resto/enha shammyMastibrko demo/hybrid warlockDEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}ASUA prot/holy paladin {guild char}