POSTAVANick: Hedis
Class: Rogue
PVE Main spec: Assassination
GS v main specu: 5330 (pracuju na tom co se dá
)
PVE Off spec: GS v off specu:Profese: LW/JWC (pracuju na fullu)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) 5,5k - 7k
Zdroj infa o své Class: Rai, internet,youtube a známý z offi
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Hedis,characterALTI:Nick: Nebsterr
Class a spec: Warlock (Demo,destro) Je allianční, kde jsem předtím hrál i s Roguem. Teď ho mám spíše na farmu
PROGRESS: Naxx10man: Clear
Naxx25man: Clear
ULD10man: 4
ULD25man: 4
ToC10man: Clear
ToC25man: Clear
ToGC10man: nebyl
ToGC25man: nebyl
ICC10man: 3/8 ( dneska 12.12. se progress na 10 změnil)
ICC25man: nebyl
K tomu mému osobnímu progressu. S guildou se těžko něco skládá. Většinu času se člověk musí obracet na random, ale každý ví jak je to s randomem. takže progress LOW, ale motivace je velká. PvE je důvod proč hraju WoW. Proto i taktiky nebude problém. Vím, že je to hodně velké mínus, ale snad to nebude až tak velký problém, který se vyřeší
INFO O TOBĚ:Věk: 21 let
Jak dlouho hraje WoW a za jaké postavy nejvíc?: Něco kolem dvou let čistého hraní. První rok a jsem hrál Warrior/tank, pak rok Rogue a ted jsem jeden rok pauzíroval
Používaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? VT jsem dlouho nepoužíval, ale není problém. Převážně TS. DBS používám
Přecházející guildy (a důvod odchodu): OFFLINE guilda za allianci. Guilda se rozpadla.
Znáš někoho od nás? Jedině tak Mastifuzace s kterým jsem se bavil pres whisp ohledně Vaší guildy
Proč právě GoE? Hledám guildu, kde ten progress je znát. Hrát s lidmi, kteří v hlavě něco mají, je s nimi zábava a není to jen hluchý TS a na Gwhispu se baví dva lidi. Taky bych chtěl být lepší hrači než ostatní, co si budem
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétně nick): od hráče, který propagoval Vaší guildu na LFG,
MastifuzacJak zvládá tvůj PC 25man raidy? (lagy, fps): Jeden s důvodů, proč jsem si dal pauzu byl, že můj předchozí PC (stršná kraksna) odešel a já si pořídil netbook (vyhozené peníze
). Ted už jsem si něco našetřil a pořídil jsem si radost a 20man raidy mi běží při 60fps bez výráznějších problémů.
Časový harmonogram (čas kdy můžeš v danný den raidovat):Tady mám taky jednu. Jelikož maturant s rokem volna před VŠ,tak pracuju. Moje práce točí tří-směnný provoz ( ranní,odpolední, noční). Ale co to půjde, tak budu aktivní a chodit raidy
Pondělí: Úterý:Středa:Čtvrtek:Neděle:
Máš ještě něco na srdci, co by jsi nám chtěl říct? Snad jen, že přivřete oko, možná až zavřete a napíšete
PRO Když s vrátím k EQ a Progressu. Je to hodně v tom, že jsem rok nehrál, ale teď během pár týdnů jsem to dal nějak "lehce" dohromady s čí už se dá konečně postoupit na vyšší level