POSTAVANick: Gabas
Class: priest
PVE Main spec: shadow
GS v main specu: 5775
PVE Off spec: off spec je pvp
GS v off specu: 6023
Profesie: ench/alechemy
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) na dummym 5-6k v raide je to este o nieco viac
Zdroj infa o svojej classe: youtube, wowwiki, hraci, atd....
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#gabas,characterALTI: Nick: Cryck
Class a spec: pve DK unholy dmg
PROGRESS: Naxx10man: clear
Naxx25man: nebol som
ULD10man: nebol som
ULD25man: nebol som
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear
ToGC25man: 4/5
ICC10man: 6/8
ICC25man: 6/8
INFO O TEBE:Vek: 22
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: asi takych 5 rokov a vecsinou za priesta
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? TS skor a jj, mam aj mikrak
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Never Again, Horde Legion, Mortalis Spiritum, vecsina ludi prestalo hrat tak sa guildy rozpadli...
Poznáš niekoho od nás? Burtondevil, Talberon, Callidus atd, Prdos a Flysko osobne...
Prečo práve GoE? GOE je podla mna guilda na urovni v ktorej sa da vychutnat si pve tak ako sa ma, kolektiv fajn, ludia skillery, to co hrac potrebuje
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): google.sk
a Burtondevil,
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): nedavno som kupoval novu bednu takze s 25 man raidami uz problem nemam, lagy niesu a fps? co ja viem? 30-40+ ?
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):momentalne mam december cely volny, cize sa mozem hrat kazdy den, ale od noveho roku idem do prace, chodim na odjazdovky, nejakych 8-10 max, ten cas hrat nemozem, ale inak potom ked pridem domov mam tak asi 5-7 dni na hranie, takze sa prisposobim