!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 7:26:57

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Fleshgore DECLINED
Posted: Mon 26. Dec 2011 1:24:20  

Fleshgore
dk
Tank
4984
Herbalism Inscription
36,5k hp
http://anthoria.wowarmory.sk/#Fleshgore,character

Alti: Averil 80lvl hunt Survival/BM lw skinning 5400gs pvp eq( pve nemam, iba head neck a zbrane na urovni fury)
Lewelyn 80lvl palach vsetky specy, ale aktualne tank/retri(holy hram uz 2-3 roky predtym) alchemy engeneering holy pve eq 5kgs holy pvp eq + - 4600gs do resilence retri eq pvp 5300gs (wf zbran bude po zapocte :D) tank eq 4800gs a tank eq s retri vecami co pouzivam na rdf 5100gs :D
Woxus 19lvl shaman enhancement twink skinning mining 1400gs :D

Naxx10man:bol som vela x, ale davno... po malom osviezeni by som mal vediet uplne
Naxx25man:bol som vela x, ale davno... po malom osviezeni by som mal vediet uplne
ULD10man:iba som pred rokom v tejto guilde progressoval, dostal som sa tak pred polku
ULD25man:iba som pred rokom v tejto guilde progressoval, dostal som sa tak pred polku
ToC10man:nikdy
ToC25man:nikdy
ToGC10man:nikdy
ToGC25man:nikdy
ICC10man:nikdy
ICC25man:raz som bol trash xD

Vek:17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:Lewelyn a Averil, za Flesha planujem chodit pve wow hram + - 3 roky
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano, ale mam novy pc takze si ich musim stiahnut
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): GOE, DC.. a na inych serveroch moc moc moc xD a momento mori
Poznáš niekoho od nás?Awadk Mastiho.. a vsetkych starych ludi s ktorymi sme chodili raidy pred rokom
Prečo práve GoE?lebo tu bola sranda a bolo tu fajn... snat sa nic z toho nezmenilo , uvidime
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Masti, nvm aka je ta koncovka shaman.. teda teraz, predtym to bol jeden priest, ale nepamatam sa, bolo to moc moc moc davno mozno to bol Mastiflinta :D
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):lagy by nemali byt a fps... mam asi najlepsi pocitac z anthorie.. okrem serverovne novučký 8gb rychloprepisovacia ram 1gb graficka 3,4 4-jadrovy procesor :D

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať): Teoreticky( okolnosti budu vzdy )
Pondelok: od 5.
Utorok:od 1. (- 17-19:00)
Streda:od 5.
Štvrtok:od 2. (- 17-19:00)
Nedeľa:nonstop

nieco co chcem povedat?... pikoška: bol som hlavny holy pala healer v starej goe,.. minule vo voa 25 som s 4900gs dal 7,6k hps
+ pvp viem uzasne, na predchadzajucom serveri 1. team 2v2 este v deadly sezone, hral som uz snat vsetky classy..... a mam rad ludi a nemam rad macky.. toť vše :D
 Profile  

Post subject: Re: Fleshgore
Posted: Mon 26. Dec 2011 3:30:40  

Nevím či je to vtip nebo jestli to bereš vážně? Na altovi máš lepší gs než na "mainovi" kterého tu uvádíš a se kterým se sem hlásíš.... něco mi na tom nesedí. Gear totálně podprůměrný (to si dokážu vyběhat za týden) nemáš tam snad ani jeden item za frosty je vidět , že icc a ostatní raidy jsou pro tebe nedotčené. Na druhou stranu si zase beru k srdci to, že seš dobrej pvp hráč aspoň podle toho co píšeš, jelikož je málo kvalitních hráčů co opravdu ovládá svou class. Každopádně můj názor je nejdříve si vyběhej eq a pak rozmýšlej nad přihláškou. Kdyby si byl jeden z těch co na tenhle server přešli tak bych možná polevil, ale takhle když tu máš xx postav tak v žádném případě.

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 10:44:39  

vtip to nie je.. behal som za flesha rdf moc moc x xD za frosty mam ruky... a teraz setrim na trinket +220stam ... pvp hrat viem a .... pisem sem hlavne preto lebo som vcera stretol stareho kamarata z goe ktory si na mna spomenul aj po tak dlhej dobe aka bola.... ten rok... a povedal mi ze by som k vam mohol ist... a mne to prislo take ze stare dobre casy sa vracaju :D ... a preto mam vacsi gs na altovi ako mainovi.. pretoze za ten alt tu hram uz 2 roky a za dk trosku menej... paladin bol vzdy moj main... viem kazdy spell a viem vsetky aj vyuzit, absolutne, komplet bindy... ... aj za dk aj hunta aj shamana ale za paladina najviac.. ale maina mam dk preto, lebo planujem zanho chodit pve... s paladinom mozem ked tak raz za cas nieco healnut keby nikto nebol ale chcem ist pve dk... a hunt... v bm vytocim v raide tak 7,6k dps som minule dal vo voa 25 v tom komplet pvp geare :D ... tankovat viem.. moja druha postava v mojom zivote bol druid feral tank este na tbc ... bol som pomaly najlepsi tank na serveri... ale to bol iny.. a este insi ako ten kde som mal ten arena team 1. .... a tam kde som mal ten team... tam ma nikto nedal v dueli.. chodil som shocker paladin... :) + tie veci by som si vychodil mozno tak za rok kedze ma do raidu tazko zoberu a z rdf po 2 za tyzden... xD a tak... kazdopadne diky za koment...
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 10:46:30  

2 za den*
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 11:42:22  

Rád tu vidím staré známe nicky =) ale kvoli gearu a progressu u mna nezvyčajné NEUTRAL. Neviem ako sme na tom s DK takže to nechám na CL :)
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 16:16:22  

K ničemu se raději nebudu vyjadřovat,ale po konzultaci z bohem G.O.E. jsem pro na zkoušku.

ImageImage
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 16:18:50  

PROTI
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 16:49:17  

sorry ja si ta nepamätam (mozno si odisiel predtym ako som prisiel) ale umna skôr proti.... tank s takym eq je fakt nap... v ICC... by sa nateba aj 1. boss krivo pozeral by si lezal
raidtime stvrtok utorok nevyhovujuci ň

// ak si na teba spomenie niekto z ludi ktory tu hrali ked si tu bol a zaruči sa zateba tak nemam problem ale ten eq by si dako musel dohnat a predkopkladam ze nemas ani dmg offspec na DKčku takze si v raide total nepouzitelny

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 17:08:39  

Lewelyn wrote:
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):lagy by nemali byt a fps... mam asi najlepsi pocitac z anthorie.. okrem serverovne novučký 8gb rychloprepisovacia ram 1gb graficka 3,4 4-jadrovy procesor :D

si zabil :D :lol: :lol: :roll:
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 18:11:22  

nemam rad to posudzovanie podla eq :> lebo v nom maximalne prehravam.. citim sa ako keby ma tu odsudzujete na plnej ciare :D sak mozem tankovat dake naxxy zatial kym nieco naberem :D a tie techniky na bossov su urcite na nete do jednej takze by som si pred raidami mohol davat take male skolenia a bolo by :D ... no kazdopadne je to na vas :D takze tak :D ... a moc nechapem tomu ano a nie.. asi coho je viac vyhrava :D dajte mi sancu.. necem vam liezt do riti potom by som sa citil jak poddany ale vasa guilda (v ktorej som uz raz bol) nestrati ked tam bude o mna viac :)
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 20:11:52  

EQ low, progres tiez ... PROTI

"Človek nie je iba hračkou okolností, ale vždy aj ich tvorcom." V. Havel
Image

Warrior = total imba .kill destruction damage

The best warrior joke : "stop cast" :D
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 20:54:32  

eq progres onicom PROTI

Image
Sharkoone 80 Holy/Disco Priest
Dhand 80 Blood DK tank/???
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 20:57:39  

este nieco a pockam si uz na rozsudok, cim dalej tym mam horsiu mienku :) ... ku tomu prvemu asi som si to vtedy nedocital... slaby gs mam preto lebo som rok nehral.. co ma medzitym vyhodili.. teraz som zacal hrat pred dvoma mesiacmi + - nvm uz presne a equipoval som to vsetko naraz :D ale skor pvp ako pve.
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 21:06:54  

lewelyn bol jeden výborný hpala z naxx sezóny, ktorý progressoval ulduar aj keď tam bola wipepárty (skúste v jeden večer progressovať jedného bossa 20+ krát a potom pochopíte)....pozná naarla, irena, awu, mňa, možno aj na kiubu si spomenie....minimálne ako g frienda by som ho zobral s tým, že trval na tom, že chce aj raidy chodiť..sú vianoce a teraz raidy behávať nebudeme takže nech sa ukáže a eq doberie sám...v prípade, že bude aktivita slabá ostane mu rank imp, do note sa napíše g friend a hotovo...keby išlo o cudzieho človeka tak nemá šancu, to je jasné, ale je to starý známy....95% ľudí zo súčanej guildy ho nepozná, preto chápem tie odmietavé prostredie ale ľudia, ktorí boli pri zrode GoE by mali mať nejakú spomienku nielen na avarisu ale práve aj na lewelyna...takže tak

ZA

P.S.: lewelyn, upozorňujem ťa na to, že teraz si taktiku viacmenej každý pozerá sám a skoro vôbec sa nevysvetľuje takže doplnenie taktík bude na tebe....ak chceš niečo vedieť pýtaj sa mimo raidu v g chate ale inak máme tu linky na dobré stránky, videá, na youtube stačí napísať tankspot názovbossa a hneď to nájde

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 21:28:45  

Ako mne je to jedno .. :) nechavam to tom pripade na teba :P

"Človek nie je iba hračkou okolností, ale vždy aj ich tvorcom." V. Havel
Image

Warrior = total imba .kill destruction damage

The best warrior joke : "stop cast" :D
 Profile  

Posted: Mon 26. Dec 2011 22:38:49  

PROTI borec co nebyl toc/icc 10 neni pro me PVE hrac takze tady mas smulu... lfg se tu chodi cca 7x icc 10 a tak 4x icc 25 takze o tocku uz nemluve o jakemkoliv... Mas dost prilezitosti si to zabehnout... A to ze by jsi se bal o fail je tva chyba pokud neznas stranku youtube.com... Tady zlatou rybu nenajdes.

Posted: Tue 27. Dec 2011 6:56:57  

Lidi co to tady dávali dohromady a jak říká Mastifrnda pěkně si to odprogresovali tady mají místo takže určitě jako guild friend a pak se uvidí.
A co se týká Ulduaru tak by mě zajímalo kam se poděli ti lidi co v klidu vydrželi progresovat jednoho bosse i 4 hod a parádne se u toho bavili.

Image Image
 Profile  

Posted: Tue 27. Dec 2011 11:53:37  

Promiň, ale tvůj nick si nějak nepamatuju...ale kvůli gearu a progressu máš u mě PROTI, jedině jako guild friend.

Image
Wewerka 80 Assa Rogue
Pallypower 80 Holy/Protection/Retribution Paladin
 Profile  

Posted: Thu 29. Dec 2011 9:24:49  

gs +40 toc10 clear :)
 Profile  

Posted: Thu 29. Dec 2011 10:17:38  

Lewelyn wrote:
gs +40 toc10 clear :)

no tak sa posnaž dať toc25/togc10 aspoň, prihlášku ti nechám otvorenú

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 25 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour