Dost ma sklamalo ako posudzujete Camrakovu prihlasku, taky oriadne co si ani poriadne nenastuduje temu a dava hlupe zavery (vies camrak je bez guildy, je logicke ze tak chodi pvp, keby ste neboli taky lenivy a pozreli sa do bagov a zistili ze ten equip tam je... ), dalej cudny classleader resto druidov (prepac, ale tie tvoje talenty, mozno si hovoris ze ides na velke healy s nourishom, ale ked si chcel hrat ten styl healu mal si si rolnut holy palacha, lebo rdruid je o niecom inom
skoda.
Hned aj mozem odpovedat na mastiflintovu otazku v deadbullovom topicu, ze co by sa stalo keby si vzal len 2. Odpoved je prosta, my nie sme banda internetovych kamaratov,pozname sa dlhe roky v takzvanom "real life".
Kazdopadne dakujem vsetkym za kladne aj negativne ohlasy.Tymto chcem ukoncit aj moju prihlasku. Este raz dik a caute.
tak ak nemá guildu tak nemá ani dual spec? alebo nechodí ani pugy ale je pve inactive? na lfg máš icc25 minimálne dva raidy každý deň ...blbá výhovorka
vaša vec ale vedel som, že keď pôjde jedne pôjdu všetci...to si môžte rovno dať kolektívnu prihlášku, načo to dávate každý samostatne keď tak vôbec nefungujete....škoda pre vás, nie pre nás...maj sa