Cavte vsetci dufam ze napisem tuto prihlasku k vasej spokojnosti
POSTAVA
Nick:Repeater
Class:Warlock
PVE Main spec:Demonology
GS v main specu:5710
PVE Off spec:hybrid ten som uz davno hral este ked som do expil chvylku ale neni problem rotaciu viem
GS v off specu:5710
Profesie:ench a jwc ale low ziadnu som neriesil pri expení nechcel som sa s tym s drziavat
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)6k+ ale v ICC zalezí samozrejme na ktorom bossovy ale dps pod 7k asi nemavam väčšinou mam okolo tych 8k+ viem ze by som mal tocit viac ale mam zle trinkety co mi pevadalo viac skusenych hracov jeden aj od vas trinkety ktore potrebujem sa nedaju tak lachko zohnat ked ste v guilde ak vita the horde.
Zdroj infa o svojej classe: hlavne internet a inak od skusenych hracov na anthorke o ktorych viem ze vedia
Link na Armory:velmi rad by som dal link z armory myslim si ze mam vsetky talenty aj enchanty a gemy mam v podriadku ale nie je to mozne lebo prerabaju armory...
ALTI:
Nick:Hub
Class a spec:Warior 45lvl
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man:Only Weekly
Naxx25man:Only Weekly
ULD10man:nebol
ULD25man:nebol
ToC10man:asi nebol
ToC25man:5/5
ToGC10man:nebol
ToGC25man:asi 4/5
ICC10man:9/11
ICC25man:7/10
INFO O TEBE:
Vek:18
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:vyse roka Warlock a Druid viem vsetko okrem resto hram za real kamaratov char trochu...
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? vsetko
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Vita the Horde preto lebo sa rozpadla vela ludi ide s gum a cl na iny server eu catu viac o tom zatial neviem...
Poznáš niekoho od nás?poznam ich pat ale nejdem nikoho menovat preto lebo nechcem aby boli ovplyvnovani pri rozhodnuti berte ako niekho koho nepoznate pls. bol by som zato vdacny
Prečo práve GoE?preto lebo vita the horde sa rozpadla a kazdy kto vie nieco o anthorke vie co znamena goe patri medzi naj guilds na serveri a myslim ze tu nie su namysleni ludia ako napr:v sfu cw atd. lebo ja neznasam ludi ktori si myslia ze su nieco viac ako ostatni a je jedno z akeho dôvodu...
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):internet
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):v pohode myslim
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: 16:00-23:00
Utorok: 16:00-23:00
Streda: 16:00-23:00
Štvrtok: 16:00-23:00
Nedeľa: 15:00-23:00
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?Velmi rad by som bol v guilde kde su hlavne v pohode ludia a potom aj ludia ktori su schopny aspon sa naucit a pochopit taktiky a taki na bossov nie ako vo vita the horde kde dps bolo v pohode ale ludia robili zbytocne blbosti koli ktorym sa nedavali na icc25 bossovia ako bq,profak atd.myslim chcel som proste vyskusat stastie tak som to napisal ked ma nezoberete v pohode uskromním sa so slabsou guildov aj ked na aj ked vela mi uz na anthorke toho na vyber nezotalo