POSTAVA Nick: MercialClass: RoguePVE Main spec: CombatGS v main specu: 5,7PVE Off spec: assa
GS v off specu: 5,8Profesie: Jwc/Ench
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) dumy 9k+/raid 11k+ podla debuff a bosov. single target 12k+assa combat 6,5 dumy.
Zdroj infa o svojej classe: kedze momentalne nejde anthoria web.. dam male inf.assa full geared/combat sa doraba ale tiez nie zly.
Link na Armory: k tomu infu.
icc repka 19600/21000..dokoncenie repkyv sons hodir. equip sa doraba /combat/.. malickosti behom par dni.
ALTI:Nick: creatorka,
wiper,
MirageClass a spec: warrior-fury/prot-arms, wiper-resto/encha, mirage-holy/r3
PROGRESS: Naxx10man: clean
Naxx25man: ---
ULD10man: ---
ULD25man: ---
ToC10man: clean
ToC25man: clean
ToGC10man: clean insanity
ToGC25man: 4/5
ICC10man: 9/10
ICC25man: 7/10 dovednost taktik 12/12-,
INFO O TEBE:Vek: 20
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: od klasik wow..
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? ts3 mam, mikrofon mam, dbm mam ale nepouzivam netreba..aspon mne nefailujem.
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): nufici-dovod odchod par ludi..dovod guma.
Poznáš niekoho od nás? velmi dobre.
Prečo práve GoE? chcem doist nazad.. a ukazat niake nove cislicka frenzymu
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): uz nepamatam.. posledne frenzy wewerka
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): ms 20-40, fps 36-60 standart.popripade rlg na bratov pc
ale ide vsetko v norme ..aktivita z mojej strany 100%.
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: od 15:00 dokedy si to bude raid vyzadovat..kludne i nocne raidy zajdem.
Utorok: od 15:00 dokedy si to bude raid vyzadovat..kludne i nocne raidy zajdem.
Streda: od 15:00 dokedy si to bude raid vyzadovat..kludne i nocne raidy zajdem.
Štvrtok: od 15:00 dokedy si to bude raid vyzadovat..kludne i nocne raidy zajdem.
Nedeľa: od 15:00 dokedy si to bude raid vyzadovat..kludne i nocne raidy zajdem.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? snad budem prinosom.lepsim ako som bol minule..a uz idem spat..dneska som mal hard den.. tak hf..