POSTAVANick: Vilko
Class: Hunter
PVE Main spec: Markman
GS v main specu: 6060
PVE Off spec: ----
GS v off specu: ----
Profesie: niekto mi ich zrušil
vyskilujem JWC a BS
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) - tak do dumy 8k v raide neviem vrátil so msa po dlhom čase
Zdroj infa o svojej classe: (stránky, guide, fóra - rovno linky, príp. ingame, priatelia atď) - tak hunter bola celkovo moja prvá postava ešte na TBC
Link na Armory:
http://armory.anthoria.net/character-sh ... A&cn=VilkoALTI: Nick: Zodiacus
Class a spec: Warrior PVP ARMS/ PVE FURY
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man: clear
Naxx25man: clear
ULD10man: nebol
ULD25man: nebol
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear
ToGC25man: clear
ICC10man: clear
ICC25man: clear
INFO O TEBE:Vek: 17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: wow som začal hrať keď mi raz spolužiak za siedmimi horami a dolinami, za slameným stĺpom, za kamenným polom doniesol TBC a urobil prvú postavu čo bolo tak pred 5 rokmi a najviac warr, hunter no hral som všetko
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? samozrejme
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): CW - ja som nehral dlhšiu dobu a niekto sa tam hral namiesto mňa a CW neznášam
Poznáš niekoho od nás? Kerouac a možno niekoho z videnia
Prečo práve GoE? Počul som že je to fajn kolektív na raidoch taktiež so srandou ktorú mám rád
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Kerouac
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): 1GB ATI grafika 6gb ramky 4jadro 2.7GHz myslím že toto ako odpoveď stačí
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: keď prídem zo školy od 16:00 do kedy bude potrebné
Utorok: keď prídem zo školy od 16:00 do kedy bude potrebné
Streda: keď prídem zo školy od 16:00 do kedy bude potrebné
Štvrtok:keď prídem zo školy od 16:00 do kedy bude potrebné
Nedeľa: celý deň
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? Ani nie len sa teším ak ma vezmete na raidy s vami