Demonology warlockNick:DettephyClass:WarlockPVE Main spec:DemonologyGS v main specu:5951PVE Off spec:Destruction pvpGS v off specu:6166Profesie:Full enchanting a full jewelcraftingDPS/HPS/UNBUFFED HP:Dps v raide sa pohybuje rozne ... podla bossa ale vytocim aj 13k ked sa podari priemerne dps je cca 11K a na dummym 6k unbuffed ale tak je to neobjektivne pretoze mne ako demo lockovi sa dps zvysuje rapidne pod 35% hpZdroj infa o svojej classe:tak vzdy si rad pozriem dobre video na warcraftmovies a citam clanky o classe na roznych strankach taktiky na bossov sa ucim z youtubu tankspotLink na Armory:ALTI:Nick:ReyllonClass a spec:fire/frost mage lvl 80PROGRESS: Naxx10man:full clear ale este na twine
Naxx25man:full clear ale este na twine
ULD10man:v zivote som tento raid nebol
ULD25man:v zivote som tento raid nebol
ToC10man:full clear
ToC25man:full clear
ToGC10man:insanity
ToGC25man:insanity
ICC10man:vsetci bossovia okrem sindragosi down
ICC25man:vsetci bossovia okrem sindragosi down
INFO O TEBE:Vek:18rokovAko dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:wow hram uz cez 3 roky na roznych serveroch zacinajuc na deffendri a potom rok na twinstare ... teraz som presiel na anthoriu a asi uz z tadialto neodidem koli urovni tohto servera a pristupu gmPožívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano na team speaku som stale aj ked sa neraiduje a bez deadly boss mods je samozrejmostPredchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):nufici, nezhodi s GuM (sobom)Poznáš niekoho od nás? ano mejpa este z guildy nuficiPrečo práve GoE? hladam stabilnu guildu kde je pravidelny raid time, slusny progress a spravodlive vedenieOd koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? s wow nemam problem ziadny na svojom pocitaci mam permanentne 60+ fps a lagy nad so MS sa nedostanem(lagy, fps):Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: od 18:00 do rannych hodin
Utorok: 18:00 do rannych hodin
Streda: 18:00 do rannych hodin
Štvrtok: 18:00 do rannych hodin
Nedeľa: 18:00 do rannych hodin
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? ano, viem ze mate stav lockov uz full ale chcel by som povedat ze nepocitam s tym ze hned sa dostanem do raidu ... kludne si pockam a budem ako zaloha kym sa nenajde stabilne miesto + hravam aj pvp mam 5/5wf a moja oblubena cinnost pred raidom je tahat rat partakom z guildy tak ak by niekto mal zaujem staci whisp a rad prijmem akekolvek rady od vasho class leadra co sa tyka pve rad sa ucim a znesiem aj kritiku