Zdravím Vás.
POSTAVA
Nick:Mistral
Class:paladin
PVE Main spec:retri
GS v main specu:6010 s shadows edge ale mam aj 277 pvp wepku.
PVE Off spec:holy
GS v off specu:nestoji za rec
Profesie:bs(422),eng(412)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide):cca 8500
Zdroj infa o svojej classe: (stránky, guide, fóra - rovno linky, príp. ingame, priatelia atď): za svoju classu hram 5-6 rokov, viem o nej vseto co sa snad da, myslim ze ludia mozu cerpat odo mna ja uz toho viem dost
Link na Armory:
http://armory.anthoria.net/character-sh ... cn=MistralALTI:ziadni
Nick:-
Class a spec:-
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man:clear
Naxx25man:clear
ULD10man:par bossov na ant to nikdy radne neslo
ULD25man:par bossov, na offi mam proto draka
ToC10man:5/5
ToC25man:5/5
ToGC10man:insanity
ToGC25man:insanity
ICC10man:8/12
ICC25man:8/12
INFO O TEBE:
Vek:17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:5-6 rokov, only paladin, trosku resto shaman
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? YO
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):CW-to uz bolo ale extremne davno, dovod bol ze som dostal ban a nasledny kick z G, Old rep.-dovod bolo moc retri paladinov kde bol iba 1 kvalitny raid a tlacili sme sa tam aj 3ja-4ja retriny + dalsi palachovia a kedze ja som ako posledny paladin prisiel do guildy nechcel som im branit v ziskavani EQ a po case som odisiel a dal si mensiu pauzu od wow, lenze uz je po polrocnej klasifikacii a hura hrat
Poznáš niekoho od nás? Burtonqa, mozno niekoho z videnia
Prečo práve GoE?SPoznanie novych ludi a myslim ze som kvalitny hrac a je so mnou sranda na TS
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Burton
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): 40-60 fps
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Nebudem tu pisat presne casi pretoze pridem na raid kedy sa bude potrebovat, nesedim tu cely den a ked prijst nemozem z osobnych dovodov napisem.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
Nie som moc typ ktory pise dlhe prihlasky atd, takze mna neodsudzujte.