POSTAVA
Nick: Aocwipe
Class: Druid
PVE Main spec: Resto
GS v main specu: 5,9k
PVE Off spec:nemam
GS v off specu: nemam
Profesie: INS+herb
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)
Zdroj infa o svojej classe: ostatni druidi z anthorie ke kterym vzhlizim s respektem
Link na Armory: nwm proc ,ale armory mi nejdu
ALTI: nemam
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man: clear
Naxx25man: clear
ULD10man: bez alga,vezaxe,a toho 1
ULD25man: bez alga,vezaxe, a toho prveho
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear
ToGC25man:clear
ICC10man: po kvinu
ICC25man: po kvinu
INFO O TEBE:
Vek: 18
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: nejdrive sem hral maga pak only Rdruida
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ano Ano Ano
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Goe,SFU-leavol som kvuli ranilovi
Poznáš niekoho od nás? Asi uz ne
Prečo práve GoE? Ste moje zacinajici guilda,do ktere bych se rad vratil a dohral si sve nez s wow nadobo skoncim.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Alnator
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): 50fps
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
nejsem casove omezeny,jsem invalidne postizeny a tak jsem jen doma.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? Ano,chci.
Ale nevim co.Leavol som od vas asi 2x jednou kvuli kiuba a pak kvuli vraceni do sfu kde me vzali.Nyni jsem jeste zkousel jit do SFU,ale nevzali me.chtel jsem jit tam lebo to byla guilda kde sem hral pul roku urcite-lidi tam sice neznam-,ale guilda ma firstkily,na kterych sem taky byl a to bylo to jedine kvuli cemu bych tam sel,protoze o tom se pak pise kdo ma first kill apd
(ale to jen tak na lul). K te veci se satanem nwm co mam sem napsat- ja sem ho kicknul lebo to nehral on a sral me ,ale on si pak stejne u GM vyprosil titul,takze ho dostal i presto ,ze v teamu nebyl
:D,ale to je zase failvec GMek.Zaverem bych chtel rict,ze me ani nemusi jit o celek jako guilda,ale o nejaky staly raid,ktery by pravidelne chodil pve a ja se tak vyhnul lfg.