POSTAVA
Nick:Pirky
Class:Hunter
PVE Main spec:MM
GS v main specu:5861
PVE Off spec:
GS v off specu:
Profesie:Eng+Mining
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)DPS 8k na tercoch v .ar hp-22424
Zdroj infa o svojej classe: (stránky, guide, fóra - rovno linky, príp. ingame, priatelia atď) Forum
Link na Armory:
ALTI:Nemam
Nick:Nemam
Class a spec:Nemam
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man:Cele
Naxx25man:Cele
ULD10man:Asi som nebol
ULD25man:Asi som nebol
ToC10man:Cele
ToC25man:Cele
ToGC10man:cele
ToGC25man:Valkira
ICC10man:7 boss
ICC25man:7boss
INFO O TEBE:
Vek:31
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:2 roky asi len za huntra
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ano vsetko
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):ANTI-Prestup do pve guildy HOD-Ta sa rozpadla a teras zase ANTI -Ale neni to guilda pve maju to kamosi cize hladam pve guidu
Poznáš niekoho od nás? Neviem mozno neviem kto kazdy tam je
Prečo práve GoE? No je to PVE guida a taku hladam
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):nepametam niekto to pisal od vas fakt us nepametam nick
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):4jadra to zvladaju v pohode
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Moj casovy harmonogram je taky ze pracujem v rakusku a pokial som tuna tak som tu cely dem od 7rana do 11vecera v kuse 3tyzdne.potom idem na try tyzdne domov cize sa viacmenej venujem rodime ale som aj tuna no nevem povedat a akom case to fakt .Ja si myslim ze to nieje as taky problem ved ak mate groupkalender ta si to viem pozriet a snazit sa dojst na raid
Pondelok:
Utorok:
Streda:
Štvrtok:
Nedeľa:
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
Bol by som rad v guilde v ktorej by som sa mohol vylepsit ako postava a pomoct aj druhym to je vse:)