POSTAVANick: Aaya
Class: Priest
PVE Main spec: Shadow (aktuální TB:
14/0/57 )
GS v main specu: 5549
PVE Off spec: Holy 14/57/0
GS v off specu: 5454
Profesie: JWC & Mining
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) cca 5k dps na dummym (
3m dmg), u raidu se to hodně liší v závislosti na jeho složení..
Zdroj infa o svojej classe: shadowpriest.com + když ještě hrával Muqq tak jeho blog/videa
& vlastní zkušenosti a experimentování
Link na Armory: http://armory.anthoria.net/character-sh ... iA&cn=Aaya ALTI:Nick: -
Class a spec: -
PROGRESS: Naxx10man: na Anthorii jenom weekly Q bosse
Naxx25man: -
ULD10man: -
ULD25man: -
ToC10man: 5/5
ToC25man: 5/5
ToGC10man: 5/5 Insanity
ToGC25man: -
ICC10man: 5/11
ICC25man: 3/11
INFO O TEBE: rád lyžuju, sleduju britské seriály, čtu mangu(The Breaker,One Piece, Sun-ken Rock).. studuju angličtinu a anglickou literaturu.. a tak různě
Vek: 23
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: S přestávkama snad už od patche 1.8 (nevím přesně je to už dávno
) /
PvE -
shadow priest,
PvP -
roguePožívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano & ano
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): -
Poznáš niekoho od nás? JanecPrečo práve GoE? Mám rád pve na úrovni (a co občas kouknu když je Janec na raidu tak u vás ta úroveň určitě je
)
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): JanecAko zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): v pohodě
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 15:00 - ??:??
Utorok: 15:00 - ??:??
Streda: 15:00 - ??:??
Štvrtok: 15:00 - ??:??
Nedeľa: kdykoliv
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?K předchozí guildě : začal jsem (zase) hrát WoW a transfernul si postavu sem na Anthorii s tím, že bych rád šel k Vám, a proto jsem se ani nesnažil jít někam jinam (a zároveň by mi to přišlo nefér vůči potenciálním (spolu)hráčům v té dané guildě, jít do ní s tím, že potom stejně leavnu a půjdu jinam)
K mému progressu : vím že to není nic ohromujícího(raidoval jsem hlavně na TBC v dobách Black Templu a s WotLK raidama zas tolik zkušeností nemám), tak se ani nebudu snažit použít výmluvu "s lidma z LFG se raidovat nedá" a jenom řeknu, že taktiky na bossy, které jsem zatím neměl tu čest zabít, mám samozřejmě nastudované..
K mému equipu : že to není žádná "sláva" tak nějak vyplývá už z mého progressu, ale snažím se mít na sobě co nejlepší hitcapped skládačku z itemů které jsou mi k dispozici.. a Armory je asi o 14 dní zpožděná takže podle mě ztráta času na ten link vůbec klikat...
PS : Vím, že Shadow Priesty máte closed a můj offspec je dostačující tak na RDF, maximálně VoA/OS, ale i tak si myslím, že bych mohl být když už ne přímo přínosem, tak aspoň docela slušným zahřívačem střídačky