Code:
POSTAVANick: Timetokillu
Class: DK
PVE Main spec: Pve
GS v main specu: 6062
PVE Off spec: Tank
GS v off specu: 6003
Profesie: BS450 a Min450
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) v .ar dps na dummy 8-9k unbuffed tank unbuff 49k+
Zdroj infa o svojej classe: skusenosti+pokus,omyl
Link na Armory: http://armory.anthoria.net/character-sh ... imetokilluALTI:Nick:Class a spec: priest,druid
PROGRESS: Naxx10man: weekly
Naxx25man: nechodim,naco?
ULD10man: anthoria ..
ULD25man: anthoria ..
ToC10man: obcas ked sa nudim,ale ze vazne sa nudim
ToC25man: obcas ked sa nudim,a nemam co robit
ToGC10man: obcas ked sa nudim
ToGC25man: ked som potreboval DCH
ICC10man: 10/11 s tymi lamami z lfg proste nejde dat
ICC25man: 9/11 mozes vysvetlit taktiku lfg 50x aj tak nechapu ze maju dmgovat zelene a oranzove ozzy
INFO O TEBE:Vek: coskoro 30
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: no uz nejaky ten rok a ake?vid vyssie...
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? mam+mam a aj webku ak ma chcete vidiet
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): no comment (ziadne vyznamne,iba na par tyzdnov pokial som sa nepresvedcil osobne ze to nema vyznam progresovat rota)
Poznáš niekoho od nás? osobne nie =)
Prečo práve GoE? a preco nie
?
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): histeria
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): imac 27" takze celkom fajn,opytam sa ho
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: polouspesny nezamestnany podnikatel,takze kedykolvek 00:00 az 24:00 rano nemusim vstavat =)
Utorok: vid vyssie
Streda: vid vyssie
Štvrtok: vid vyssie
Nedeľa: vid vyssie
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? prave som prisiel domov zo zurky,je 6:29 a idem spat pretoze som celkom unaveny... a poslal by som prihlasku aj skor len aktivacny mail mi prisiel az po tom co som isiel zurovat,kedze mu to trosku trvalo pokial mi prisiel,inac sa mam celkom fajn =)