POSTAVA Nick: Sweex
Class: Druid
PVE Main spec: Feral dps
GS v main specu: 5843
PVE Off spec: začínam balance ktorý zatial dosť stojí na starom resto off specu na rhc ale možem ho zmenit na to čo by guilda viac potrebovala balance nemusí byť konečný aj ked ma to zanho začina bavit oddychnut si od tej psycho feral rotacie
GS v off specu: 5319
Profesie: full Jewelcrafting a skinning
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) dummy: 7k+
Zdroj infa o svojej classe: pred rokom som hraval na inom serveri a tam ma učil jeden feral druid schnappi
od neho som sa naučil všetky zaklady ktore som časom skusenostami zdokonalil
Link na Armory: http://armory.anthoria.net/character-sh ... A&cn=SweexALTI:Nick: deepr zatial ozaj len čerstvy alt s pečiatkov PoS farm
Class a spec: Rogue Assassination
PROGRESS: Naxx10man: Clear
Naxx25man: Clear
ULD10man: nebol som
ULD25man: nebol som
ToC10man: Clear
ToC25man: Clear
ToGC10man: Insanity
ToGC25man: nebol som
ICC10man: 7/11
ICC25man: 7/11
INFO O TEBE:Vek: 17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Wowko som začal hrať od neskoršieho TBC takže niečo okolo 4 rokov a momentalne hravam hlavne moj main druida a začinam s rogunom
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ano beriem to ako samozrejmosť
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Slayer,dobra guilda naneštastie sa rozpadla
Poznáš niekoho od nás? niak bližšie ani nie
Prečo práve GoE? počul som a aj vidim že ste skvela guilda ktora ma dobry kolektiv a aj progress a rad by som bol jeden z vas
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Troth
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): nad 30 ak vypnem blbosti pre krajšie grafiku v poriadku aj nad 50 si myslim
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 16:00-00:00
Utorok: 16:00-00:00
Streda: 16:00-00:00
Štvrtok: 16:00-00:00
Nedeľa: teoreticky celý den ak sa nezobudim až o 2tej po obede to sa mi stáva dosť často
inač klasicky až do polnoci
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? svoje talenty viem aj obhajit ak by sa niekomu nepozdavali