POSTAVA
Nick:semrak
Class:Hunter
PVE Main spec:Marksmanship
GS v main specu:5838
PVE Off spec:-
GS v off specu:-
Profesie:Leatherworking450/skinning450
DPS/HPS/UNBUFFED HP: 6860max.
Zdroj infa o svojej classe: kamarát z ancient wariors mi poslal pár strán o hunterovi z tade som čerpal
Link na Armory:
http://armory.anthoria.net/character-sh ... &cn=Semrak(to čo mi chýba som nemal z kade doplniť keďže poriadnu guildu na raidy ťažko zohnať preto ani dps, nie je najvyššie)
ALTI:
Nick: Bluewaflle, TySvina
Class a spec: unholy DK 60, Rogue 5
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man:clear
Naxx25man:nebol som
ULD10man:nebol som
ULD25man:nebol som
ToC10man:clear
ToC25man:clear
ToGC10man:2/5
ToGC25man:2/5
ICC10man:2/11
ICC25man:6/11
INFO O TEBE:
Vek:20
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:necelý rok, mám zatiaľ len huntera
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? všetko
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Spirit of dead, nepáčilo sa mi že keď aj išli raidy, išli stále tí istý a nových nebrali, a keď už som šiel s nimi, tak často bol wipe alebo ninjovali. Nakoniec ma ale kickli, zbierali surky na GH, a keď som chcel pridať pár vecí z LW, tak som musel presunúť niečo na seba nemuselo to byť samostatne všetko, a za to som dostal upozornenie, tak že dobre nepresuniem v banke už nič a na druhý deň som bol von. No šak divné dám drahé surky a zo to kick no...... Iné guildy ani mená neviem on neraidovali vôbec.
Poznáš niekoho od nás?nie
Prečo práve GoE? dobrá guilda, s ktorou by so konečne chcel zájsť niečo viac ako len toc-ká z lfg, a hlavne dobrať chýbajúci equip
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):miniarwen
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): v pohode
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: do 14:00
Utorok: od 20:00
Streda:od 20:00
Štvrtok:od 20:00
Nedeľa: od 12:00 (bolo by to celý týždeň, ale mám novú robotu v obchode skôr sa mi nedá)
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
Rád by som s niekým dokončil celý equip, z lfg je to ťažko, a potom hrával ozaj na úrovni.