Postava
* Nick postavy: Penestratos
* Main spec Off spec a class: fury/tank(zatial equip iba na heroic), warrior
* Profesie: minning/blacksmith - 450/442
* Skúsenosti s postavou: Začinal som na Narniase na clientovi 1.10 warrior protect, potom sa názov zmenil na Sargeras tam som hral až do patchu 2.4.3 mal som tam este 70 retri paladina a 70 BM huntera. Potom na servri Devorian 80lvl survival/MM hunter. Ďalej na servri Drahy 80 lvl protect paladin. Všetky postavy som mal zamerane na PVE naraidovane mam toho skutocne vela hlavne z cias clasic instancii a TBC. Warriora hram uz viac ako 4 roky takze nejake skúsenosti tam budú
Alti
* na Anthorii zatial žiadni
Info o tebe
* Vek: 23
* Záujmy nielen wow: šport, hudba , tvorba webu
* Ako dlho hráte WoW, aké postavy: 4 roky, spomýnal som vyšie(ale pre rekapituláciu - 2x hunter, 2x warrior, 2x paladin, opakovanie je matka múdrosti
)
* V aké dni sa ti hodí raidovat: skoro každý deň od 18:00
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?: ventrilo nieje problém použivam už dlho, DBM nepoužívam momentálne ale už som ten addon mal trocha ho poznám stači ho iba zapnúť
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): V podstate celé moje pôsobenie vo WoW som bol v guilde Unforgiving(na všetkých serveroch)
* Poznáš niekoho od nás: nie
* Prečo chceš ísť práve do GoE: hľadám PVE guldu, ktorá chodí pravidelne raidy a má tie najvyššie ambície čo sa týka PVE, videl som na worlde peknú upútavku na vašu guildu, ktorá ma zaujala a kedže ma baví hlave PVE tak by som sa chcel pridať k Vám