POSTAVA
Nick: Thespian
Class: Paladin
PVE Main spec: Protect
GS v Main specu: 6000
PVE Off spec: Holy
GS v Off specu: 6000
Profesie: Mining+Jewelcrafting
Odkaz na Armory:
http://armory.anthoria.net/character-sh ... n=ThespianALTI
Nick: Pyrrhos
Class a spec: MM hunter(6kgs)
Nick:Sultorn
Class a spect:resto Druid(5700gs)
PROGRESS
Můžete napsat, že jste tam Nebyl, Clear a nebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otevřených bossů.
Naxx10man:Weekly
Naxx25man:Pár bossov,už si nepametám konkretne..
ULD10man: nebol
ULD25man: nebol
ToC10man: Clear
ToC25man: Clear
ToGC10man: Insanity
ToGC25man: Insanity
ICC10man: 10/11
ICC25man: 10/11
INFO O TOBĚ
Věk: 20 rokov.
Jak dlouho hrajete WoW, za jaké postavy nejvíce?: Warcraft hrám 5 rok.Zacal som s príchodom na strednu školu.Pametám si aj časy TBC
.Pravdu povedať raidovanie tam boli o niečom inom ako točenie toc/icc na Anthorií,ale budiš
Čo sa týka Anthorie tak sa snažím rozdeliť svoj pobyt pri hraní mojich postav rovnocenne,ale asi trávim najviac času na mainovi,čiže na Paladinovi.
Používáte TeamSpeak, mikrofón, Deadly Boss Mods? Mám a používam.
Předešlá Guilda(a důvod odchodu): Horde Legion-bol som tu 2 roky potom sa guilda rozpadla čo je známe.patronus Luminar-po polroku som leavol,pretože stagnoval progress a pol roka to iste ma nebavilo.Independent-Bol som tu 2 mesiace,potom som prestal hrat kboli maturite.
Poznáš někoho od nás? Keouac a dalej neviem,ale poznám urcite viac ludí od vás,len neviem že su práve u váš
.
Proč právě GoE? Hľadám kvalitnú guldu na úrovni a myslím,že tou ste čo sa Hordy týka.Máte dobrý progres/kolektív čo som počul a kvalitných ludí.
Od koho jste dostal kontakt na GoE (konkrétní nick): Kerouac
Jak zvládá váš PC 25man raidy? (lagy, fps): Nigdy nemám problém s lagmi ak tato otazka naráža na toto
ČASOVÝ HARMONOGRAM (čas kdy se vám dá raidovat)
Raid timu sa viem prisposobit.Pred nedávnom som zmaturoval tak som doma a mám času dost.