Mno, tak jsem po týdnu konečně zpátky v Praze, tím se omlouvám za tak pozdní vyjádření k přihlášce. Takže, co se mi nelíbí: Přihláška v SFU - když jsme ta nejlepší guilda, proč si dáváš přihlášku i tam? Výmluva, že tě tam volal kamarád je hodně chabá. Talenty - podle toho, co psal Weathers a co mi teď ukazuje armory jsi si je zřejmě už opravil, ale Vigor do PvE je fakt zbytečnost. Equip - VELKÁ chyba je ten tvůj expertise rating. Dokud nemáš cap, tak je to priorita, který se snažíš dosáhnout. ArPen je pravý opak. A WF wristy radši nekomentuju... Gemy - velmi chaotická záležitost. Tu 20 AP 10 haste, tu agility, tu haste...očividně nemáš moc ponětí co kam narvat, zjisti si, jak funguje set bonus a jak se ho snažíš dosáhnout na assa roguně. Meta už byl jednou zmíněnej, to už vytahovat nebudu. Enchanty - nevím, jestli je to armory, ale nevidím nic na zbraních. Pevně věřím, že to není pravda... Profky - Věř mi, že je to věc, kterou stojí za to si dodělat. Zbytek jsou už menší věci, k equipu ani talentům se dál vyjadřovat nebudu, i když menší výhrady bych měl i tam. Nicméně velmi děkuju Weathersovi za záskok a tvojí analýzu. Můj verdikt zní PROTI - důvody jsem vypsal, navíc v main raidu by jsi neměl šanci, vzhledem k tomu že jsou 3 aktivní roguni, se kterýma jsem spokojenej. Nicméně přeju hodně štěstí ve hledání guildy i ve hře obecně. -LOCKED-
Wewerka 80 Assa RoguePallypower 80 Holy/Protection/Retribution Paladin
|