Postava
* Nick postavy:Iros
* Main spec Off spec a class:main spec retri4400Gs off spec holy4400Gs (mam večšie alle cca tolko gs)
* Profesie: mining450 & skining450
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: uld10 ,naxx10/25 ,toc 10 ,os 10/25 Hcčka
Alti
* Info o altoch:mam 80 druida kereho som dal k alikom kvôli pvp ale nanom nehravam ostatok su to low lvly
Info o tebe
* Vek:16
* Záujmy nielen wow !!!:kedisi som aktyvne Vspieral,teras chlastam
ked je čas football,hokejbal, rad si aj zaplavam
* Ako dlho hráte WoW, aké postavy:hram 2roky postavy no nejviac ma bavi asi pala .D /pve/ hral som aj za maga druida ale tak pala mi pridecelkom dobry hlavne užitočny pre partu
* V aké dni sa ti hodí raidovat ? :cez tižden tak od 18-21/22:00 podla školy a niekedy môžem obetovat aj vykend aj ked sa stavaju chvyle kedy je nevyhnutne odisť ale vždy upozornim alebo nejak napišem kde idem popripade ked problem s netom (tie nemavam max lagy semtam musim zaklopat) na wow travim docela dost času a chcel by som mat už konečne eq nie len za emblemy :_D
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? jj zakladne adony + holy healbota a Vt mam mikrak tieš mal som stažnosti že ho mam moc citlivy
ale tak čo už
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu) The Ilumination (uzka škala ludi čo chodia raidy+ nedostatok ludi )
* Poznáš niekoho od nás ? no gurumojo a fortron robili mi EQ (opsok +boty uld recepty na retri)
* Prečo chceš ísť práve do GoE počul som že nemate problem primat ludi a hlavne že pohode davate raidy+ ochotny ludia !