1. Judgment of the just je zbytočný to je čisty pvp talent v pve je totálne o ničom
2. no tie glyphy to mam rôzne každú chvilu iné teraz som sa snažil ich spraviť trošku na väčšie agro + dmg na jeden target
3. Ten seal of command no možno sa musím ešte pohrať s talentami, môžem teoreticky nahradiť špecializáciu na one hand weapon a dať seal of command ale ten seal ani nevyužívam, kedže najviac agra pri viac targetoch dám retri aurou+concentraciou
Ach moje legendarne rele gate
1. čakam kým padnu z voa10/25 setovky
2. Možno niečo padne niekde v raide kto vie
3. Zbytočné míňanie goldou, ktoré aj tak neviem zarobiť
3.5. Môj rekord goldou pri sebe bol asi 7k
Retri talenty:
Ten jeden talentový bod už je zbytočný nemá využitie lebo divine sacriface - ak dobre čitaš tak dava časť toho dmgu do mňa to nie je veľká pomoc keď potom dostanem od niečoho ranu ale ako myslíš , každý mame iný názor
A tzv talent aura mastery je nanič pre retri paladina kedže by som musel brat intellect +10% čo mi je uplne nahoubi a takýchto paladinou nechápem.
Tvoja otázka je zaujímavá sa mi zdá že hand of salvation trasferuje agro nepamätám si názov no viem že to začína hand of
a keby to bolo veľmí zlé tak sa mu da nachvílu hodit hand of protection a to mu nachvílu zbrzdí dmg
A potom nezabúdaj mam dva taunty, tak agro musím udržať aj keby som už nestíhal
Glyphy ukazuje správne:
Najdôležitejší minor glyph je sense undead, potom ešte redukcia cooldownu lay on hands, a posledný by mal byť the wise keby dochádzala mana, tu proste nie je čo vyberať
A major glyphy tam záleži čo chceš dosiahnuť
Protection sa určite oplatí glyph na Divine Plea
Protection 1vs1 Avenger's Shield - k tomuto mam seal na expertise kedže ten mam v tankovi nizsky a je dost nepriemne sa netrafit niekedy
Protection 1vs2+ Hammer of the Righteous + Consecration
Retri Judgement, Seal of Righteousness + Avenging Wrath
Tie enchanty to som mal všetko zadarmo, od kamarata tak som to aspoň využil vždy lepšie ako nič nie ?
to sa da tiež zmeniť.