POSTAVANick: Deathbody
Class: Deathknight
PVE Main spec: Frost
GS v Main specu: 5986
PVE Off spec: Chcel by som si konečne spraviť Blood tanka
GS v Off specu:5522
Profese: Min , BS
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) 8,5k dps
Zdroj infa o svoji classe: Interner a rozhovory z hráčmi ingame
Odkaz na Armory: out of order
ALTINick: Katelin
Class a Spec: Paladin retri , ale low gs
PROGRESS Naxx10man: nebol
Naxx25man: nebol
ULD10man: nebol
ULD25man: nebol
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear
ToGC25man: 4/5
ICC10man: 7/11
ICC25man: 8/11
INFO O TOBĚVěk: 16
Jak dlouho hrajete WoW, za jaké postavy nejvíce?: WoW hrám už veľmi dlho, niečo cez 4 roky alebo aj viac , najprv len funká a instanty , potom som sa vďaka strýkovi dostal na anthorku kde hrám také 2-3 roky asi , najviac za DK , síce som mal teraz pol ročnú prestávku kvôli tomu že som spal iba 3 hodiny denne kvôli wowku a učeniu , no som späť a chcel by som hrať kvalitné PvE
Používáte TeamSpeak, mikrofón, Deadly Boss Mods? Mám , používam
občas som ukecaný
Předešlá Guilda(a důvod odchodu): Patronus luminar - prestal som hrať z časti aj kvôli tomu že som tam bol pol rok a skoro žiaden progress , ľudia nechodili na raidy , teraz keĎ som sa vrátil som si myslel že dobrali ľudí a že to ide , no na moje zdesenie som zistil že nič také sa nekoná a , že to je tak ako to bolo keď som prestal možno aj horšie
Poznáš někoho od nás? Kerouac , no neviem či ešte je u vás a Thespian - parťák z aréniek a kamoš z bývalej guildy
Proč právě GoE? Už predtým som si písal z Kerouacom ako mu závidím ,že síce sa dostane na raid výnimočne , tak tam ľudia robia čo sa má , berú to zodpovedne a aj kvôli vašemu skvelému progressu
Od koho jste dostal kontakt na GoE (konkrétní nick): Thespian
Jak zvládá váš PC 25man raidy? (lagy, fps): Vpohode , predtým pískal
ale už som ho povysával
ČASOVÝ HARMONOGRAM (čas kdy se vám dá raidovat)Vlastne moje prázdniny vyzerajú pestro a niektoré týždne budem afk ale keď už sa mám vrátiť naozaj tak si nájdem čas , prvé 2 týždne z júla nevyzerajú fajn , ale ďalšie dva tu môžem byť , potom prvé dva týždne z augusta tu tiež môžem byť no tie druhé dva nie , cez školský rok ešte neviem , záleží to na tréningoch , samozrejme môžem sa prispôsobiť ak bude treba
CHTĚL BY JSTE NÁM JEŠTĚ NĚCO ZDĚLIT? Dlho som tu nebol a moje znalosti taktík nie sú oslnivé , je to maličkosť , som komunikatívny a dám si poradiť , občas až príliš komunikatívny
ale každý sme nejaký