Nick:Prozax
Class:Priest
PVE Main spec:Shadow
GS v Main specu:5781
PVE Off spec:disco/holy (este natom pracujem)
GS v Off specu:~5500
Profese:Tailor(full) Alchemia(full) ,druha profesia na boost(soon)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)na dummy 6.8-7k na raide 10k
Zdroj infa o svoji classe:Internet,kamarati,vlastne skusenosti
Odkaz na Armory:bohuzial "znovu" nejde armory
ALTINick:Depedro
Class a Spec:shaman elemental
PROGRESS Naxx10man:full
Naxx25man:full
ULD10man:full
ULD25man:full
ToC10man:full
ToC25man:full
ToGC10man:full
ToGC25man:full(na anthorii nie na ofiku ano)
ICC10man:full(na anthorii nie na ofiku ano)
ICC25man:full
ICC10HCman:5/12(ofik)
ICC25HCman:3/12(ofik)
INFO O TOBĚVěk:23
Jak dlouho hrajete WoW, za jaké postavy nejvíce?:WoW hram priblizne 6 rokov,zacal som za shadow priest uz v TBC na Drak'thule(guilda Stones).Vo Wotlku som mal maina DK,guilda (M Y T H)
Používáte TeamSpeak, mikrofón, Deadly Boss Mods?pouzivam
Předešlá Guilda(a důvod odchodu):Bol som u aliancie v Lorem Vanatorum,no tam som zotrvaval len kvoli dobremu kolektivu a zabave na ts .Prisiel som tam skor ako vypomoc .Nakolko som mal cely Wotlk dole nepotreboval som surne zabit LK.Lenze ako bezal cas ludia nemali zaujem zlepsovat sa ,nechodili na raidy a celkovy pristup bol uplne zly.
Poznáš někoho od nás?Len zopar ludi z TOC25 raidu ,hned ako som presiel z Ali ku horde..Leadroval to tusim flinta a zapacil sa mi aky pristup zvolil ,ako sa spraval k ludom aj system lootu..Ak vyzeraju aj uvas takto raidy tak by to bolo super
Proč právě GoE?Par ludi odvas mi napisalo ze matu super partiu .Ja si myslim ze to je prvorade.Mat vedla seba vtipnych zabavnych ludi,ktory to neberu ako pracu ale dokazu sa pri WoW aj zabavit.
Od koho jste dostal kontakt na GoE (konkrétní nick):Mastiflinta
Jak zvládá váš PC 25man raidy? (lagy, fps):Hram na notebooku ale zatial som nemal problemy,ziadne lagy ani fps dropy
ČASOVÝ HARMONOGRAM (čas kdy se vám dá raidovat)Pondělí: 16:00+
Úterý:16:00+
Středa:16:00+
Čtvrtek:16:00+
Neděle:16:00+(No cez Sobotu a nedelu dost casto beham po grilovackach a futbaloch ,ale to plati skor pre tu Sobotu)Btw pri vsetkych casoch plati cas do tej 24:00
CHTĚL BY JSTE NÁM JEŠTĚ NĚCO ZDĚLIT?Tak v prvom rade by som vas chcel vsetkcyh pozdravit.V pisani mi to velmi nejde skor na tsku
Volam sa Peter mam 23 ,mam rady vsetky druhy sportu,"zboznujem" elektornicku hudbu no nepohrdnem ani kvalitnym rockom ci metalom.Mam rad pohodovych nekonfliktnych ludi co nehladaju za kazdu cenu hadku ci nejake zbytocne spory.Ak sa kvam dostanem tak verim ze budem len prinosom! Keby bolo treba nieco viac nemam problem dobehnut na teamspeak a pokecat
Prozax