POSTAVANick: Schimanski
Class: Paladin
PVE Main spec: Retri
GS v Main specu: 5917
PVE Off spec: Holy
GS v Off specu: Kolem 5k (začal jsem sbírat nedávno)
Profese: JWC/BS
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) -> 6,2k self buffed; raid buffed + flask kolem 8-9k, teď po tom snižování si netroufám na přesný číslo
Zdroj infa o svoji classe: All over the internet.. takže youtube, google a nejlépe prověřený zahraniční servery a jak se říká.. nejlepší škola je život..
Odkaz na Armory: nefunguje
ALTINick: Temnejfrajer
Class a Spec: Hybrid/destro Warlock
PROGRESS Naxx10man: Full
Naxx25man: Full
ULD10man: Za ulduar sezóny jsme něco málo běhávali ale to už je velmi dávno
ULD25man: -ll-
ToC10man: Full
ToC25man: Full
ToGC10man: Full
ToGC25man: Full
ICC10man: Full (jen LK nemám moc naběhanýho)
ICC25man: Full (jen LK nemám moc naběhanýho)
ICC10HCman: pár wipů s lfg na každým z nově otevřených HC bossů ale dole bohužel nic
ICC25HCman: Saurfang down (s vámi)
INFO O TOBĚVěk: 21
Jak dlouho hrajete WoW, za jaké postavy nejvíce?: přes 3 roky, nejvíce zkušeností mám s paladinem, dk, druidem
Používáte TeamSpeak, mikrofón, Deadly Boss Mods? Ano, všechno mám
Předešlá Guilda(a důvod odchodu): Nufici - rozpadlo se
Poznáš někoho od nás? Od "vidění" spoustu lidí, osobně spíše ne
Proč právě GoE? Suverénní a nezávislá guilda, která má jasně stanovený cíle a dlouhou historii
Od koho jste dostal kontakt na GoE (konkrétní nick): Smotal jsem se s Vámi minulý týden na 25ku, ale na fórum a podání přihlášky mě odkázal Mastiflinta
Jak zvládá váš PC 25man raidy? (lagy, fps): Jako každej notebook.. takže po skončení raidu bych na něm mohl usmažit omeletu
ale při vypnutých zbytečných addonech mi to běží 95% bez lagů
ČASOVÝ HARMONOGRAM (čas kdy se vám dá raidovat)Pondělí: 18:00-23:00
Úterý: 18:00-24:00
Středa: 18:00-23:00
Čtvrtek: 18:00-24:00
Neděle: 18:00-23:00
CHTĚL BY JSTE NÁM JEŠTĚ NĚCO ZDĚLIT?Na rovinu se přiznám, že nemám kompletní gear, asi tři věci mám z PVP setu - konkrétně wf ruce, neck a wrist, protože bohužel zatim lepší nebyly k mání, ale na druhou stranu staty těhle věcí převyšují T9 set, takže pokud by to byl problém, mohu vyměnit za nějaký emblemáky, ale ubíral bych si tím na dps (imo). V batohu mám připravených 30 saronitů na shadows edge, pokud by nikdo jiný neměl zájem o krve z Festra a Rota, takže tím by moje dps šlo určitě taky nahoru.
Asi jako poslední věc bych dodal, že minimálně prvních 9 bossů v ICC mám těžce odprogresovaných s bývalou guildou, takže taktiku mám zarytou v paměti tak hluboko, že bych ji odvyprávěl i pozpátku. Ale jak jsem zmiňoval výše, s Lich Kingem jsem se potkal zatím 2x, z toho jen jednou úspěšně, takže tam pořád trochu tápu, potřebuju si to odběhat no