Code:
POSTAVANick: Haley
Class: Hunt
PVE Main spec: MM (šak jak jinak ne?
)
GS v Main specu: nemám ten adon
- ale vyjma LK full ICC 25 eq
PVE Off spec: surv (tank na council
)
GS v Off specu: irelevantní (jinak 50 k hp s bufama
)
Profese: LW + ench (max)
DPS UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) 10 k, v raidu 12 (když je sinlge target - beru poslední co si pamatuju, nevím co za ten půl rok dodrbali s talentama/arp/dmg
)
Zdroj infa o svoji classe: není třeba; když by se ale něco vyskytlo (nějaká změna), tak si info pohledám/ověřím vlastním testem
Odkaz na Armory: to by prva muselo jet
ALTINick: Wakeup
Class a Spec: resto shaman (obstojnej eq na ICC 25 - se zavřenýma očima ale
)
PROGRESS Naxx10man: all
Naxx25man: all
ULD10man: kromě jednoho vše co bylo open (tehdy když to fixovali, co bylo otevřené skoro vše)
ULD25man: same
ToC10man: all
ToC25man: all
ToGC10man: all
ToGC25man: all
ICC10man: kromě LK (chvíli poté co ho otevřeli skončila gilda a přestal jsem hrát)
ICC25man: same
ICC10HCman: ještě jsem neměl možnost jít
ICC25HCman: same
INFO O TOBĚVěk: 25
Jak dlouho hrajete WoW, za jaké postavy nejvíce?: cca 4 roky, hunt
Používáte TeamSpeak, mikrofón, Deadly Boss Mods? j, j, zatím jsem se bez toho vždy obešel
Předešlá Guilda(a důvod odchodu): Shattered Souls, guilda skončila (před půl rokem, od té doby jsem tu prakticky přestal hrát, skončil na nějakou dobu na ofic a vyčkávání na guild wars 2 (vyjde za týden), a přemýšlel co dál, a nakonec mi přišlo škoda zahodit všechen ten čas co mě to tu stálo, těch pár hodin tejdně tomu ještě obětuju
)
Poznáš někoho od nás? snoopi, awadk, timko, likanos, bloodysweet, create, arcilord, ejva, obouchacoo, (beru ze seznamu uživatelů fóra, co jsem zhruba proběh, tak nevím či u vás ještě jsou, nebo či si dávali jen přihlášku - neúspěšně) a možná i další co sem odešli (z SS nebo bývalé staré independent)
Proč právě GoE? solidní PVE + dobrá parta, kombinace obou dvou nejlepší ze všech gild (z mého pohledu)
Od koho jste dostal kontakt na GoE (konkrétní nick): Snoopi
Jak zvládá váš PC 25man raidy? (lagy, fps): np
ČASOVÝ HARMONOGRAM (čas kdy se vám dá raidovat)Pondělí: 18:30+
Úterý: 15:30+
Středa: 18:30+
Čtvrtek: 15:30+
Neděle: když vezmu v potaz že asi těžko půjdem raid v 8 ráno, tak si zde můžu dovolit napsat celý den
CHTĚL BY JSTE NÁM JEŠTĚ NĚCO ZDĚLIT?škoda že to tu nefunguje jako (nejen) v česku, bych vám rozdal obálky s goldama a už bych byl zástupce GM, vytuneloval vám guild banku, prodal postavy a užíval si s nahýma B elfkama na GM islandu