POSTAVANick:Cilu
Class:Mage
PVE Main spec:Arcane
GS v Main specu:5740
PVE Off spec: len pvp frost kvoli kontrolu v togc
GS v Off specu:5740
Profese:ench(low skill, ale fingery uz mam) a TAIL
DPS/HPS/UNBUFFED HP: 6K na dumym bez cd a v raide 10k s cd(DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)
Zdroj infa o svoji classe:fora, nieco od jakada Odkaz na Armory:nefunguje
ALTINick: bez alta, zrovna som zacal xpit priesta
Class a Spec:PROGRESS Naxx10man:weekly
Naxx25man:nebol
ULD10man:nebol
ULD25man:nebol
ToC10man:5/5
ToC25man:5/5
ToGC10man:5/5
ToGC25man:2/5
ICC10man:7/11
ICC25man:9/11
ICC10HCman:nebol
ICC25HCman:nebol
INFO O TOBĚVěk:17
Jak dlouho hrajete WoW, za jaké postavy nejvíce?:hral som 2 roky na tbc, druid tank a pvp disco priest. prvy krat wotlk za maga 3. rok
Používáte TeamSpeak, mikrofón, Deadly Boss Mods?vsetko
Předešlá Guilda(a důvod odchodu):Horde Batlescout, nedavame icc a vobec problem zlozit hoci len 10man
Poznáš někoho od nás?nie
Proč právě GoE?Chcem chodit pravidelne raidy a mozno sa nieco viac naucit o svojej classe
Od koho jste dostal kontakt na GoE (konkrétní nick):lfg
Jak zvládá váš PC 25man raidy? (lagy, fps):nevsimol som si fps, nemal som preco, nikdy som nemal lagy(okrem par vynimiek, kedy za to mohla anthoria)
ČASOVÝ HARMONOGRAM (čas kdy se vám dá raidovat)casovy harmonogram je u mna dost premenlivy, mozem mat zrovna nieco do skoly alebo v rodine, takze je zbytocne pisat jednotlivo casy. Ak budem vediet, ze je raid pokusim sa vzdy prist a v pripade, ze nebudem moct dam vediet dopredu. nemozem len v stredu od pol 6 a v nedelu od pol 4 do 7, vtedy sa venujem inym aktivitam, ktore sa nedaju presunut
CHTĚL BY JSTE NÁM JEŠTĚ NĚCO ZDĚLIT?s Jakadom, ktory si tiez podal prihlasku sa pozname osobne a chceme byt v jednej guilde. vzdy sme boli v tej istej a chceme aby to tak ostalo. Za (kladne)odpovede dakujem