Sarael - Balance druid (prihláška)
Sarael
Balance (PVE) / Balance (PVP) - resto nebaví, za fekala neumím
Engineering (vrátane Jevees, Moll-e), Tailoring
Som balance druid so slusnym dps, optimálnu rotáciu spellov poznám, pohotovo reagujem (combat ress, place hots on target, cast innervate on raid member: nie sú problém), nehrám na mikrovlnke takže v raidoch sa nebudem vyhovárať na lagy kvôli pc, net bez výpadkov
výhody ako balance: raidu okrem hore uvedeného ponúkam 5 % spell crit chance a (toto nerád píšem) v prípade nutnosti pull bosa cez textúru
ak vás to zaujíma GS: 4708
Realm: len AnthoriA
Progres: priest na anthorii 78 lvl, char vymazaný (musel som sa sústrediť na maturu)
Alti:
len low levels ako banky
WoW hrám 3. rok
Info o mne:
19 rokov (v novembri 20)
hobby: anglina, pc - používateľstvo,
obľúbená hudba: nightwish
jediný deň, v ktorý mi raidovanie nevyhovuje je pondelok (kvôli VŠ), dúfam, že rozvrh v letnom semestri budem mat krajší
vetrilo a DBM není problém, čo sa týka mikrofónu som hanblivý (uvidíme tréma časom opadne)
predchádzajúce guildy: z Horde lLgion ---> massive leaving kvôli zlej organizácii raidov do The Elements- novozalozená jedným z main členov HL, s tým že tam pôjde elita z hl, lenže veci nešli podľa predstáv - minimum ľudí online
z GoE poznám Iren (hoci on/ona si ma možno pamätá pod nickom Sahara) a Sellandran,
možno poznáte vy mňa z bg
"Prečo chceš ísť práve do Goe?"
Hmmm veľmi sugestívna otázka. Nebudem vám mazať med okolo huby sladkými rečičkami.
jednoducho počul som o GoE a zdá sa mi to ako fajn perspektvíva. jo v logu máte "best pve guild on the server" takže chcem skúsiť.