*Nick:Krips *Spec:Main Frost(tank,4450 GS) + Off spec je Frost(Dmg,zatial natom len pracujem) *Profesie:JWC(full),druha zatial ziadna planujem si spravit BS *Skusenosti:Hrajem tu uz dost dlho skor to bol Warlock s kt som bol v IND,CW. *Progres:HC,NAXX 10/25,UD 10/25,TOC 10 som bol raz ale taktiky som studoval
*Alt:Shagrath(full furi destro lock,ale prestal som ho uplne hrat od konca furi sezony.PVE eq ma NAXX 25 a UD 10,PVE:4300 GS,PVP:4700 GS)
*Nieco omne *Vek:19 rokov,navstevujem CVUT(technika)v Prahe odbor informatika ale viac si tu zatial uzivam ako studujem vidim to asi ze v zime koncim:D *Zaujmy:Hudba,filmy,zeny:D,alkohol *WoW hram celkom dlho mozno od patchu 2.1.4 si to tak pametam neviem uz presne ale od ktoreho,Locka a DK hlavne *Raidovanie:Mozem raidovat stredu(od siestej),stvrtok piatok sobota nedela(hocikedy) *Pouzivam VT(aj s mikrofonom:D)aj DBM *Predchadzajuce guildy:IND(nemal som to tam velmi rad a nechceli ma brat s DK nic lebo mi vraveli ze je to alt a take sracky aby ma nevzali...pravda bola v tom ze mali uz porobene party a na ostatnych kaslali) CW(Bol som tam s lockom ,ktoreho som prestal hrat lebo ma uz nebavil a chodil som s nim len PVP,lebo uz ma nebavilo vkuse tocit NAXX a 4 bossov v ULD a celkovo PVE stagnovalo) *Osobne nepoznam nikoho kebyze vidim nicky urcite ma niekoho z WoWka by som si pametal *S DK chodim len PVE a GoE sa mi zda ako schopna PVE guilda...
*Strucna ale vecna prihlaska, pripadne chyby opravim, Dakujem
|